GABDER Başkanı Demir’den ‘Birlik’ mesajı… Demir: “Yarış bitti, şimdi birlik olma zamanı” dedi.

GABDER Başkanı Demir’den ‘Birlik’ mesajı… Demir: “Yarış bitti, şimdi birlik olma zamanı” dedi.
Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği (GABDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün Demir, Gaziantep Ticaret Odası Oda Organ Seçimleri sonrası sektör temsilcilerine birlik çağrısı yaptı. Demir, “Yarış bitti, şimdi birlik olma zamanı” dedi.

GABDER Başkanı Demir, dernek üyeleri ve akaryakıt sektörü temsilcilerine sektörün sorunlarının çözümü ve gelişimi için birlikte hareket etme çağrısı yaptı. Demir, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli GABDER üyeleri ve sektörümüzün kıymetli paydaşları; 11 Nolu Akaryakıt Ürünleri Katı-Sıvı-Gaz Yakacaklar Meslek Grubu’nda bir aydan bu yana emek verdiğimiz seçim çalışmamız ve demokratik mücadelemiz hayırlısıyla sonuçlandı. Meslek Grubumuzda gerçekleştirdiğimiz seçimlerin büyük bir olgunluk içerisinde seviyeli bir şekilde tamamlanmasına katkı sunan tüm üyelere teşekkür ediyorum. Üyelerin takdiri ve iradesi sonucu tayin etti.

Bu mücadelede emek veren, destek olan tüm dostlarımıza sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Ticaret Odası Meclisi’nde bizleri en iyi şekilde temsil edecek olan arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Seçim saatine kadar yarıştığımız, fakat seçim sonrası yine beraber omuz omuza sektör için her şeyin en güzelini hak eden bu şehrin ve bu sektörün güzide insanları için hep birlikte çalışacağız. Sektörümüzün sorunlarının çözümü ve daha iyi yerlere gelmesi için mücadele etmeye devam edeceğiz. Seçim ve rekabet geride kaldı. Kırgınlık, kızgınlık ve küskünlük olmadan bir araya gelme ve birlikte hareket etme zamanı.

Seviyeli ve demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizin sektörümüze ve Gaziantep iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu yola hizmet için çıkan ve faydalı çalışmalar yaparak sektöre katkılar sağlama arzusu içerisinde olan bütün üyelerimiz ve sektör temsilcilerine teşekkür ediyorum. Şimdi ayrı-gayrı olmadan hep birlikte dostça ve kardeşçe birlik içerisinde hareket etme zamanı. Gerek GABDER, gerekse GTO Meclis Üyesi seçilen arkadaşlarımızla sektörümüzün gelişimi için hareket edip sorunların çözümüne katkı sunmaya devam edeceğiz.

Gayet demokratik bir ortamda ve seviyeli bir seçimi geride bıraktık. Seçim bitti şimdi çalışma zamanı sektörümüzde ki sorunların çözümü için birlik olup çözümü için elimizden geleni yapmalıyız. Sektörümüzde ciddi sorunlar yaşanmakta. Bu sorunların çözümü için bireysel değil, birlikte hareket etmeye ihtiyacımız var. Bu sebeple, tüm üyelerimizle birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Birlikten güç doğar. Seçim havasından çıkıp, birbirimizi kucaklayarak yolumuza devam etmeli ve sektörümüzün sorunlarının çözümüne odaklanmalıyız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.