Gaziantep'te hangi ilçelerde TOKİ yapılacak? TOKİ sosyal konut Gaziantep ‘te nerede, kaç konut yapılacak? TOKİ Gaziantep hakkında bilgi almak için hangi telefon numarasını aramalıyım?

Gaziantep'te hangi ilçelerde TOKİ yapılacak? TOKİ sosyal konut Gaziantep ‘te nerede, kaç konut yapılacak? TOKİ Gaziantep hakkında bilgi almak için hangi telefon numarasını aramalıyım?
TOKİ sosyal konut başvuruları bugün itibarıyla başladı. 31 Ekim’e kadar sürecek olan başvuru sürecinde vatandaşlar detayları merak ediyor. Gaziantep ‘te ikamet eden ve buradaki proje kapsamında konut sahibi olmak isteyenler “TOKİ sosyal konut Gaziantep ‘te nerede, hangi ilçelere kaç konut yapılacak? TOKİ Gaziantep ‘te nereye yapılacak?” TOKİ'den bilgi almak için iletişim numarasının kaç olduğu sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar.

TOKİ Cumhruiyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi tanıtımında konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ve 50 bin iş yeri yapılaacağını duyurdu. Bir yıl boyunca aynı ilde ikamet ediyor şartını sağlayan Gaziantepliler, kentte hangi ilçelerde TOKİ evleri yapılacağını araştırmaya başladı. İşte GaziantepTOKİ Sosyal Konut Projesi ilçe ilçe liste...

GAZİANTEP HANGİ İLÇELERDE TOKİ YAPILACAK?

Evler 81 ilde, arsa 7 bölgede olacak.

En fazla konut İstanbul'a yapılacak. 50 bin sosyal konut olacak. Ankara 18 bin, İzmir 12 bin 400, Gaziantep 10 bin, Bursa 8.650 yapılacak.

Araban
İshaliye
Karkamış
Nizip
Nurdağı
Oğuzeli
Şahinbey
Şehitkamil
Yavuzeli

E-devlet dışında bankalara da başvuru yapılabilecek. TOKİ'nin internet sitesinde açıklanan listedeki illerde bulunan banka şubelerine başvurulacak. Belirlenen 1.5 aylık süre zarfında başvurusunu tamamlamış vatandaş, kura çekilişi tarihini bekleyecek. 81 ilde yapılacak dev konut projesinin kura çekiliş tarihleri TOKİ'nin internet sitesi üzerinden duyurulacak. Kura çekilişine katılıp hak sahibi olan vatandaşın ödeme planı ise bu tarihten sonra netleşecek.

TOKİ İLETİŞİM NUMARALARI 2022

Cumhuriyet Tarihi'nin en büyük sosyal konut projesi için detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül 2022 tarihinde duyuracak. Merakla beklenen proje için detaylar merak ediliyor.

Başvuru şartları ve detayları için vatandaşlar fazladan bilgi almak için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iletişim hattını arayarak bilgi almak istiyor.

Özellikle TOKİ mail adresi ve çağrı merkezi aracılığıyla 2022 2023 TOKİ projeleri hakkında ayrıntılara ulaşmak isteyenler 444 86 54 telefon numarasını arayabilir. Öte yandan TOKİ'nin İstanbul ve Ankara'da olmak üzere iki farklı başkanlığı bulunur. Doğrudan bu binalardaki çağrı merkezini de arayarak bilgi edinebilirsiniz...

ALO TOKİ hattı üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşabilir, toki.gov.tr sitesinden de tüm TOKİ iletişim bilgilerine erişebilirsiniz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.