Ataşehir Koltuk Yıkama

Ataşehir Koltuk Yıkama

İstanbul’un en önemli ilçelerinden bir tanesi olan Ataşehir, azımsanamayacak bir nüfusa sahip olduğundan, temizlik hizmetlerine yönelik talepler oldukça fazla. Bu hizmetlerden bir tanesi de koltuk yıkama. Çünkü koltuklar her gün kullanılan eşyalar olduklarından, kirlenmelere çok sık maruz kalıyorlar. Temizlenmesi için de koltukları silmek yeterli olmadığı için, profesyonel koltuk yıkama en doğru tercih oluyor. İşte bu sebeple Mr. Cleany olarak Ataşehir koltuk yıkama hizmetimizi size uzman ekip arkadaşlarımızla sunuyoruz. Peki, hizmetimizi nasıl sunuyoruz?

Ataşehir Koltuk Yıkama Nasıl Yapılır?

Koltuklar kirlere en sık maruz kalan eşyalar arasında. Kirli kıyafetler, ter, dökülen yiyecekler ve çok daha fazlası, kirlenmelerde başrol oynuyor. İşte bu tür kirleri bezlerle silerek yok etmeye çalışmak oldukça hatalı. Çünkü silme işlemi ile kirler koltuk yüzeyinden gitse de ne yazık ki dibe çökmektedir. Bu da çürüme ve bakteri oluşumlarına sebep olacaktır. İşte bunu önlemek, hijyenik bir temizlik sağlayabilmek için mutlaka profesyonel koltuk yıkama hizmetini tercih etmelisiniz. Biz de Ataşehir koltuk yıkama firmaları arasında yer alarak, hizmetimizi aşağıdaki gibi sunuyoruz:

Öncelikle koltuklarda mevcut kirleri püskürtme yöntemi ile yumuşatıyor, fırçalamaya hazır hale getiriyoruz.

Ardından fırça ile koltuk yüzeyindeki kirlere müdahale ediyor, kirlerin tamamının koltuk yüzeyinden sökülmesini sağlıyoruz.

Sonrasında köpüklü kirlerin dibe çökmemesi için vakumlama işlemi ile kirli suyu koltuklardan çekiyoruz.

Son aşamada durulama için püskürtme yapıyor, sonrasında oluşan suyu tekrar vakum cihazı ile çekiyoruz.

Koltuk yıkama Ataşehir ve diğer ilçelerde bu şekilde gerçekleştirilmekte olup, tamamen profesyonel şekilde hareket edilmektedir. Mr. Cleany firmamız ise bu alanda en tecrübeli temizlik firmalarındandır. Peki, neden bizi tercih etmelisiniz?

Ataşehir Koltuk Yıkama İçin Güvenilir Adres: Mr. Cleany

27 yıllık deneyime sahip olan Mr. Cleany, size uzman ekibi ile en hijyenik koltuk temizleme hizmetleri sunmaktadır. Bu nedenle koltuklarınızın temizliğinde güvenle bizi tercih edebilirsiniz. Peki, firmamızın özellikleri nelerdir?

Ulusal ve uluslararası sertifikalara sahibiz.

Tecrübeli olup, uzman ekibimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Antialerjik ve antibakteriyel temizlik malzemeleri ile koltukları temizliyoruz.

Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun temizlik malzemelerini tercih ediyoruz.

Koltukların kumaşına en uygun temizlik malzemesi ve fırçayı tercih ediyoruz.

Yukarıdaki özellikler, neden Mr. Cleany firmamızı tercih etmeniz gerektiğini göstermektedir. Bu nedenle Ataşehir koltuk yıkama hizmetinden yararlanmak isterseniz, hemen bize ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için web sitemizi de inceleyebilir, hizmet talebinizi oluşturabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.