Müge Anlı'da Yine Gaziantep Gündemde... Gaziantep'te şüpheli ölüm! Gaziantep‘te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal hayatını kaybetti! Küçük Sare Kayıp

Gaziantep‘ te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal‘ ın hayatını kaybettiğini küçüğünün ise ortadan kaybolduğunu iddia eden baba Doğukan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek kızlarının başına ne geldiğinin araştırılmasını istiyor.

Gaziantep‘ te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal‘ ın hayatını kaybettiğini küçük kızıo Sare'nin ise ortadan kaybolduğunu iddia eden baba Doğukan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek kızlarının başına ne geldiğinin araştırılmasını istiyor. Kızının düşerek beyin kanaması sonucu öldüğünü iddia eden ve eşine inanmayan baba Doğukan olayın araştırılmasını istiyor.

Almanya’ da yaşayan Ankara’ lı aile, Ünal kardeşlere ne olduğunun araştırılmasını istiyor. Baba Doğukan Ünal hastaneye kızını görmek için gittiğinde eşinin orada olmadığını ve küçük kızının hastane yetkilierince “sahipsiz bebek” olarak bilindiğini iddia etti. Doktorların çocuğun hastaneye çok geç getirildiğini ve çok bekletildiğini, beyninde oksijenin bittiğini söylediklerini iddia eden aile gerçeğin ortaya çıkmasını istiyor.

Baba Doğukan Ünal, büyük kızı Meryem Çiğdem Ünal‘ ın düştüğünü ve düşme sonucu beyin kanamasından öldüğünün söylenmesi üzerine neden ve nasıl öldüğünü merak ediyor. Araştırılmasını istiyor. Diğer kızı Sare Ünal‘ ın ise nerede olduğunu bilmiyor ve onunda hayatından endişe ettiklerini belirtiyorlar.


Anne çocuklarına bakmıyordu

Canlı yayına telefon ile katılan anne Melissa’ nın kız arkadaşı çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve tüm gün uyuduklarını söylediğini anlattı. Anne Melissa’ nın anne duygusu olmadığını ve çocukları sürekli dövdüğünü iddia etti. Çocuklarının altını bez değiştirme işlemini sevgilisi olan kişinin değiştirdiğini iddia etti. Canlı yayına bağlanan annenin arkadaşı çocuklara sevgilisine baba dedirttiğini ve çocukları sevgilisinin yıkadığını iddia etti. Çocuğun düşmesi ile ilgili ise bildiklerinide anlatacağını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.