Gaziantep'te Uyuşturucu Kullanan Gencin Yaptığı Hareketler Hem Korkuttu Hem Üzdü! Gaziantepli Vatandaşlar: “Gençlerimizi kaybediyoruz” diyerek isyan etti... İşte O Anlar

Gaziantep'te Uyuşturucu madde kullanan sayısı her geçen gün artarken, artık günün her saatinde, şehrin her noktasında uyuşturucu kullanan birisi ile karşılaşmak mümkün. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Tramvay durağı karşısında görülen uyuşturucu bağımlısı gencin hali, görenleri üzüntüye boğdu. 25 yaşındaki gencin, hem kendi hayatını, hem de çevresindekilerin hayatını tehlikeye atacak şekilde kendini yola atıp, bağırıp çağırması görenlerin için burktu.

Önceki gün akşam saatlerinde şehir merkezinde kendisini kaybetmiş bağımlı genci görenler, “ Bağımlılarla her yerde karşılaşmak mümkün. Sayıları her geçen gün artıyor. Gençlerimizi bu şekilde kaybediyoruz.”yorumunu yaptılar.
Uyuşturucu madde kullanımının her geçen gün arttığı ülkemizde, özellikle gençler arasında bu sayının artması, geleceğimiz adına endişe yaratıyor.

Önceki akşam 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Tramvay durağı karşısında görülen uyuşturucu bağımlısı gencin hali, görenleri üzüntüye boğdu. 25 yaşındaki gencin, hem kendi hayatını, hem de çevresindekilerin hayatını tehlikeye atacak şekilde kendini yola atıp, bağırıp çağırması görenlerin için burktu.

Vatandaşların bir kısmı, uyuşturucu bağımlısı gencin hareketlerine tepki gösterirken, bir diğer grup ise uyuşturucu tehlikesinin ne boyutlarda olduğunu dile getirdi. Bağımlı genç kendisini seyredenlere aldırış etmeden, daha sonra geldiği gibi ortadan kayboldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.