İnşaatçılar’da Katırcıoglu Sesleri... Faruk Katırcıoğlugil Gaziantep Ticaret Odası Meclis Üyeliğine Aday

İnşaatçılar’da Katırcıoglu Sesleri... Faruk Katırcıoğlugil Gaziantep Ticaret Odası Meclis Üyeliğine Aday
"Gaziantep’te Cumartesi günü yapılacak olan Gaziantep Ticaret Odası meclis üyeliği seçimine Faruk Katırcıoğlugil genç ve dinamik kadrosuyla Beyaz liste Değişim grubu olarak aday olacak."

Gaziantep Ticaret Odası meclis üyeliği seçimine az zaman kala meclis üyesi olmak isteyen isimler adaylığını koymaya başladı. Bunlardan öne çıkanı ise, genç ve dinamik kadrosuyla İnşaat malzemeleri meslek Komitesi 22 nolu meslek grubundan Beyaz liste Değişim grubu olarak seçime girecek. Adaylığının kesinleşmesiyle beraber kolları sıvayan Katırcıoğlugil, esnaf ve önde gelen firmaları ziyaretlere başladı. Birçok meslek gurubunun önde gelen firmalarının desteğini arkasına alan Katırcıoğlugil, projelerini açıkladı.


 Katırcıoğlugil ekibiyle birlikte birçok STK başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek projelerini anlattı. Katırcıoğlugil’in projelerini beğenen STK başkanları ve yönetim kurulu üyeleri kendisine başarılar diledi.


Faruk Katırcıoğlugil, “Projelerimiz 1- Ticaret odası ile esnaf arasında şeffaf kapı olacağız. 2-Esnaflarımızın yurtdışı ile buluşturma 3- Hırdavat sektörüne kooperatif yapılacak 4- Satış ve pazarlama için uluslararası fuar. 5-Sektörlerle alakalı eğitimler” olarak sıraladı.


Katırcıoğlugil ekibiyle birlikte bir çok STK başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek projelerini anlattı. Katırcıoğlugil’in projelerini beyenen STK başkanları ve yönetim kurulu üyeleri kendisine başarılar diledi.
GTO meclis üyeliği seçimi cumartesi günü yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.