Türkiye Ekonomi Bankası İki Adet Fiat Linea Aracı Satışa Çıkardı: 60 Bin TL'lik İhale Başlangıcı Şaşkınlık Yarattı!

Türkiye Ekonomi Bankası İki Adet Fiat Linea Aracı Satışa Çıkardı: 60 Bin TL'lik İhale Başlangıcı Şaşkınlık Yarattı!
Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası, artan araç satış fiyatlarına karşı yatırımcının ve tüketicinin yanında yer aldı. Banka, kendi ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu iki ayrı ihalede, düşük fiyatlı ikinci el araç satışı yapılacağını bildirdi. İşte Türkiye Ekonomi Bankası’nın yeni ikinci el araç ihalelerine ilişkin ayrıntılar…

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu üzerinden yeni araç ihaleleri düzenlediğini duyurdu. Banka, iki farklı ilde bulunan icralık araçlara ilişkin ayrıntıları vatandaşlar ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ARAÇ SATIŞ İHALELERİ!

Sene başından bu yana pek çok kategori altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde de müşteri sayısını arttırmayı başardı. Zorlu ekonomik şartların yaşandığı yeni dönemde tüketicilerin ve yatırımcıların bütçelerini ferahlatacak kampanyalar geliştiren banka, bu kez de çağın en büyük problemlerinden biri olarak gösterilen yüksek fiyatlı araç satışlarına karşı devreye girdiğini açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası kendi kontrolünde olan TEBCetelem isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleler kapsamında uygun fiyatlı ikinci el araç satışı gerçekleştirileceğini bildiren banka, yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları tüketiciler ve yatırımcılar ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK FIAT LINEA ARAÇLAR!

Türkiye Ekonomi Bankası TEBCetelem isimli ihale platformu üzerinden iki yeni araç ihalesi düzenlediğini duyurdu. Söz konusu iki ihaleye de konu olan araçların 2014 model Fiat Linea olduklarını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında satışa sunulan 2014 model beyaz Fiat Linea aracın Ankara ilinde olduğunu belirtti. Banka ilgili araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 60 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarını ise 24 bin TL olarak açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında satışa sunulmuş olan 2014 model Fiat Linea aracın İstanbul ilinde olduğunu belirtti. İlgili araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 75 bin TL olarak açıklayan banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarını 30 bin TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NIN ARAÇ SATIŞ İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Ekonomi Bankası araç ihalelerine katılabilmek için öncelikle teminat tutarlarının yatırılması gerektiğini belirtti. Banka söz konusu ihaleler hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşların 0216 740 07 47 numaralı hattı tuşlayabileceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.