Gaziantep Şahinbey'de 110 m2 müstakil ev hissesi icradan satılıktır (çoklu satış)

Gaziantep Şahinbey'de 110 m2 müstakil ev hissesi icradan satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2017/154069 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Gaziantep ili Şahinbey ilçesi , Karagöz Mahallesi , 592 ada 7 parseldeki 59,58 m²yüzölçümlü Ev' vasıflı taşınmazın;1/4 hissesi, 1/4 hissesi /1/4 hissesi ,1/4 hissesi olmak üzere Müdürlüğümüz dosyasındaki 4 borçlunun her birine 1/4 olarak kayıtlı taşınmazın tüm hisselerinin satışa konu olup Gaziantep ili , Şahinbey ilçesi , Karagöz Mahallesi Karagöz caddesi karanfil sokak no:17 de bulunan yapıdır. Gaziantep çarşı merkezinde yer almaktadır. Taşınmazın çevresinde ağırlıkla taşınmaz ile benzer özelliklere sahip konut ve yapı alanları yer almaktadır.Yapılan incelemelerde taşınmaz üzerinde 3/A yapı sınıfında taş yapı sistemde zemin +1 normal katlı olarak inşa edilmiş yapı olduğu görülmüştür. Söz konusu yer eski antep evidir. Restore edilmiş işyeri olarak kullanılmaktadır. Bu yapı toplamda brüt 120 m² net 110 m² inşaat alanlıdır. Isınma klima ile sağlanmaktadır. Yapı girişi kuzey cepheden sağlanmaktadır. Yapının dış cephesi taş duvardır.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1051362/emlak-konut-gaziantep-sahinbeyde-110-m2-mustakil-ev-hissesi-icradan-satiliktir-coklu-satis-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.