Evaç Mobilya Hakkında Bilgiler

Evaç Mobilya Hakkında Bilgiler

Güçlü stok yapısı, kalitesi, güvenilirliği, samimi hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosu ile 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firmalardır. Pazar talep ve arz çalışmaları yaparak, bu amaçla teknolojiye yatırım yaparak, satış öncesi ve sonrası destek vererek müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan bir kuruluştur.

Kayalar Çarşı, 1996 yılında kurulmuş, gerek yaptıkları yatırım ve başarılı politik anlayışı ile sektörün ileri gelen firmalarından biridir. Pazara giren Kayalar Çarşı, tedarikçilere özgün, modern, kaliteli ve trend tasarımlar sunmakta ve İstanbul genelinde servis, montaj ve satış sonrası hizmet garantisi vererek müşterileri ile buluşturmaktadır. Düğün zamanlarında, düğün paketi düşüncesi insanların genel ihtiyacıdır. düğün paketi için en uygun ve en doğru adreslerden bir tanesidir.

Kayalar Çarşı, müşterilerinden geleceğe umutla bakmayı, her gün kendini yenilemeyi ve ilerlemeyi umuyor. Siparişleriniz takip edilip ve teslimattaki herhangi bir gecikme veya olası gecikme hakkında sizi e-posta ve telefonla bilgilendirecektir.

Evaç Mobilyanın Hizmetleri

Vizyonu, her daim yenilikçi ve kaliteli ürünler sunan lider bir uluslararası mobilya şirketi olmaktır. Tasarımdan teslimata, sektördeki en iyi değere sahip ürün ve hizmetleri sunmak için bizi ileriye taşıyan ilham verici faktörlerle birlikte geleceğe yönelik amaç ve beklentilerimizi yansıtıyor. Değerleri paylaşıp, yüksek verimlilikle çalışıp ve en üst düzeyde bağlılığı sürdürmek amaçları bulunmaktadır.

Şirketin Misyonu, güvenilirlik mantalitesi ve uyguladıkları esneklik anlayışıyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmak istenmektedir. Güven içinde, sıcaklık ve konfora önem vererek yaşamanız hedeflenmektedir. Akla yatak odası takımı, koltuk takımı veya yemek masaları gibi mobilyalar geldiğinde konfor ve kalite derken fiyat konuda akla gelir. Fiyat konusunda gayet uygun bir şirkettir.

Evaç Mobilyanın Kalite Anlayışı

evaç mobilya, müşteri odaklı bakış açısıyla kaliteyi kurum kültürünün temel bir unsuru haline getirmeyi hedeflemektedir. Bu doğrultuda kalite, tüm evaç mobilya çalışanlarının yaşam tutumudur. Üretim sahamız, teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek, görsel ve ergonomik kaliteden ödün vermeden ürünler üretilmeden önce bilgisayar destekli tasarım ve Ar-Ge araştırmalarında saha tecrübesi ile birleştirerek en yüksek kalitede mobilya üretmektedir. Hizmet konusunda yatak odası takımı, koltuk takımı veya ünite gibi mobilyada müşterilerine üst düzey hizmet vermektedir.

Satış ve müşteri hizmetleriyle de göz dolduran şirketlerden bir tanesidir. Üretimde kullanılan tüm cihazlar, bağlantı sistemleri ve mobilya aksesuarları kalite belgelidir. Şirketin genel politikası, her türlü müşteri ihtiyacını karşılayabilmek, güvenilir, sürekli kaliteden ödün vermeyen, sektöründe öncü olmak, gelişen teknolojiyi yakından takip etmek, dürüst olup her daim aynı politika ile devam edebilmektir. Dürüstlüğe çok önem veren bir firmalardan bir tanesidir. Kaliteyi ön planda tutuyor ve hızlı bir üretim sistemi gerçekleştirmektedir.

Makale.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.