Gaziantep seçimin gözde şehri!

Gaziantep seçimin gözde şehri!
Gaziantep’e Eylül ayında Ak Partili 5 bakan gelirken, Ekim ayında da muhalefetin üç güçlü genel başkanının Gaziantep’e çıkarma yapması bekleniyor. Böylece Gaziantep’te partiler seçim startını erken vermiş oldular…

Eylül ayının başından buyana Gaziantep’e adeta, “Seçim varmış gibi” bakan akını başladı. Ak Parti’nin bakanları olan başta Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve son olarakta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gaziantep’e gelerek bir çok açılışlara katıldılar. Eylül ayı içerisinde 5 bakanla Gaziantep’e çıkarma yapan Ak Parti, seçim çalışmalarına erken start verdiği de ortaya çıkarken Gaziantep’te böylece seçim varmış gibi bir hareketlilik yaşandı. Bunun yanı sıra muhalefet ise boş durmayarak Ekim ayının başlarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da geleceği ifade edildi. Bu durumda hem iktidar, hemde muhalefet Gaziantep’i önemli bir seçim merkezi görerek şimdiden ilgi gösterdikleri dikkat çekti.

5 BAKAN GELDİ
Gaziantep’e 2022’nin Eylül ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 5 bakan gelerek hem parti hemde yapılan hizmetlerle ilgili açılışlarla gerçekleştirildi. Bakanlar Gaziantep’e gelişlerinde sürekli olarak partililerle toplantı yaptılar.

GÜL’DE SAHAYA ÇIKTI
4 yıl Adalet Bakanlığı yapan Ak Parti Eski Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ise yıllardır bitirilemeyen ve yılan hikayesine dönen Şehir Hastanesi’nin yarım kalan inşatın yeniden başlaması töreninde yer aldığı ifade edildi. Abdülhamit Gül’ün Gaziantep’te sürekli bulunacağı söylenirken Gaziantep’te de 2023 Haziran Seçimlerde de birinci sıranın sahibi olduğu ileri sürüldü.

KILIÇDAROĞLU, AKŞENER VE DAVUTOĞLU SÜRPRİZİ
Gaziantep’i abluka altına alan Ak Partili bakanların yanısıra Ekim ayında da başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve daha sonraki günlerde de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun şehrimize geleceği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.