Amedspor evinde Bursaspor’u ağırlıyor! Maç Canlı Yayınlanacak mı?

Amedspor evinde Bursaspor’u ağırlıyor! Maç Canlı Yayınlanacak mı?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, ligin 6’ıncı haftasında bugün kendi evinde Bursaspor’u ağırlayacak.

Saat 19:00’da başlayacak karşılaşma, 33 bin kapasiteli Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak. Daha önce mücadelenin hiçbir yayın organı tarafından yayınlanmayacağı belirtilen ve büyük tepki toplayan Amedspor-Bursaspor maçını yayınlayacak kanal da belli oldu.

Tartışmalar sonrası maç TRT Kurdi’de yayınlanacak Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, yaptığı açıklamada mücadelenin TRT Kurdi kanalından yayınlanacağını duyurdu. Banaz, “15 gündür gündemimizde olan konu. Birçok konuda irtibatlarımız oldu. Ev sahibi takımla irtibat kurduk. Karşılıklı bir seviyeye geldik. Bu süre zarfında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de bize desteklerini hissettik. TRT Kurdi’de maç yayını gerçekleşecek” dedi.

Maçın hakemi Safa Yılmaz Maçta Safa Yılmaz’ın hakemlik yapacağı belirtildi. Yılmaz’ın yardımcılığını Şenol Bektaş ve Samet Özkul yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Kaplan olacak.

Ayrıca maçın bilet fiyatları da belli oldu. Buna göre Kale Arkası 20 TL, Doğu Maraton 30 TL ve Batı Kapalı 50 TL .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.