SON DAKİKA HABER: Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep’e geliyor! Gaziantep'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kimlerle Buluşacak?

SON DAKİKA HABER: Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep’e geliyor! Gaziantep'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kimlerle Buluşacak?
Son Dakika Haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ekim ayı içinde Gaziantep’e geleceği öğrenildi.

2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Millet Ittifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimali bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm Türkiye’de örgütünü ziyaret ederek, seçimler ile ilgili toplantılar yaptığı ve kanaat önderleri ile buluşmalar gerçekleştiriyor.

AK Parti’nin kalesi şehirlerden birisi olan Gaziantep’te henüz atanmış  il başkanı ile yoluna devam eden ve örğüt seçimlerini gerçekleştiremeyen CHP’nin Gaziantep’i özellikle mercek altına aldığı ve seçimlerde birinci parti olmak için çalışmalar yapacağı kaydedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ekim ayı sonuna doğru Gaziantep’e gelmesinin planlandığı ve  il örğütü ile buluşarak yol haritasını netleştirmesi bekleniyor.

 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep’te aynı zamanda kanaat önderleri ile de özel bir toplantı yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.