Fatma Şahin Türkiye Geneli Yapılan Ankette En Başarılı 4. Belediye Başkanı Oldu...

Fatma Şahin Türkiye Geneli Yapılan Ankette En Başarılı 4. Belediye Başkanı Oldu...
Türkiye Geneli Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanlarının başarı oranları ve en beğenilen hizmetleri

Seçmenlere 'Genel olarak düşündüğünüzde Büyükşehir Belediye Başkanınızı başarılı mı, başarısız mı buluyorsunuz' diye soruldu. SONAR Araştırma Şirketi, 1 Haziran 2022 ve 15 Eylül 2022 tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak büyükşehir ve ilçelerinde bir anket gerçekleştirdi. Bu anketlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in hizmetleri büyük beğeni topladı.

Çalışma, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Adana, Şanlıurfa, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Hatay, Manisa, Kayseri, Samsun, Balıkesir, Aydın, Tekirdağ, Denizli, Muğla, Eskişehir, Trabzon ve Erzurum’da gerçekleştirilirken bazı ilçelerde yüz yüze anket yapıldı.
En beğenilen belediye başkanı ise Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu. Yüzde 55,7 oy oranına sahip Sekmen'in en beğenilen iki hizmeti ise hayvan borsası ve kentsel dönüşüm alanları.
İkinci en beğenilen belediye başkanı ise yüzde 54,2 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın oldu. Üçüncü sırada ise yüzde 50,4 ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yer aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in hizmetleri beğeni toplarken Ak Partili belediye başkanları arasında da en iyi hizmet eden başkanlardan seçildi. Fatma Şahin’in en çok beğenilen hizmeti yol, asfalt çalışması ve çevre temizliği konusunda oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.