Türkiye Ekonomi Bankası Araç Sahibi Olmak İsteyen Tüketicilerin Önlerini Açtı: 2014 Model Fiat Linea 60 Bin TL'den Satışa Sunuldu!

Türkiye Ekonomi Bankası Araç Sahibi Olmak İsteyen Tüketicilerin Önlerini Açtı: 2014 Model Fiat Linea 60 Bin TL'den Satışa Sunuldu!
Artan araç fiyatlarına karşı tüketicilerin yanlarında yer alan Türkiye Ekonomi Bankası, elinde bulunan icralık araçları kendi ihale platformu TEBCetelem üzerinden satışa sunduğunu bildirdi. İşte Türkiye Ekonomi Bankası’nın yeni araç ihalelerine ilişkin ayrıntılar…

Türkiye Ekonomi Bankası elinde bulunan icralık araçları TEBCetelem platformu üzerinden satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili araç ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK 2013 MODEL KIA İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu TEBCetelem üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede 2013 model Kia Rio aracı satışa çıkardığını açıkladı. Söz konusu ihale aracılığı ile satışa çıkarılan ikinci el aracın Adana’da bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından satışa çıkarılan 2013 model aracın gri renkte olduğu öğrenildi. Banka ihale kapsamında satışa sunulan icralık araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 136 bin 500 TL olduğunu bildirdi. İhaleye katılmak için yatırılması gereken teminat bedeli ise 54 bin 600 TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK 2014 MODEL LINEA İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu TEBCetelem üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede 2014 model Renault Linea aracı satışa çıkardığını açıkladı. Söz konusu ihale aracılığı ile satışa çıkarılan ikinci el aracın Ankara’da bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından satışa çıkarılan 2014 model aracın beyaz renkte olduğu öğrenildi. Banka ihale kapsamında satışa sunulan icralık araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 75 bin TL olduğunu bildirdi. İhaleye katılmak için yatırılması gereken teminat bedeli ise 30 bin TL olarak açıklandı.

Türkiye Ekonomi Bankası Araç Sahibi Olmak İsteyen Tüketicilerin Önlerini Açtı: 2014 Model Fiat Linea 60 Bin TL'den Satışa Sunuldu!

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK 2014 MODEL LINEA İLANI (İSTANBUL)!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu TEBCetelem üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede de 2014 model Renault Linea aracı satışa çıkardığını açıkladı. Söz konusu ihale aracılığı ile satışa çıkarılan ikinci el aracın İstanbul’da bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından satışa çıkarılan 2014 model aracın beyaz renkte olduğu öğrenildi. Banka ihale kapsamında satışa sunulan icralık araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 60 bin TL olduğunu bildirdi. İhaleye katılmak için yatırılması gereken teminat bedeli ise 24 bin TL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.