InfoTRON Hizmetleri ve Sağladığı Kolaylıklar

InfoTRON Hizmetleri ve Sağladığı Kolaylıklar

InfoTRON mevcut yüksek teknolojilerden yararlanarak yeni teknolojiler üretmeye odaklanmış bir firmadır. Kısa bir zaman dilimi içinde, en kaliteli ürünler ve servis hizmetleri ile müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek firmanın önemli bir önceliğidir. Müşterilere karşı en iyi çözümler için InfoTRON ihtiyaç duyulan gerekli teknolojik alt yapıya yatırım yapar. Ayrıca bünyesi içinde de oldukça farklı teknolojiler de barındırıyor. Personel eğitimi, teknolojinin yenilenmesi ve hızlı bir gelişme sağlanması InfoTRON şirketinin en önemli özellikleri arasındadır.

Artec 3D Özellikleri Nelerdir?

Artec 3D yazıcılar arasında tarama işlemlerini oldukça kolay ve hızlı bir şekilde yapmak için geliştirilen cihazlardır. Bu ürün sektörde yer alan tek kablosuz özellikler sunan bir modeldir. Cihazın işlemcisi NVİDİA Jetson TX2 olarak yerleştirilmiştir. Bu sayede yüksek ve doğru kaliteli bir ürün ortaya çıkmıştır. Ayrıca 5 inç HD ekran ve güçlü pilleri ile yüksek kalitede veri yakalama yapılabiliyor. Bu cihaz sürekli geliştirilerek önceki modellerden oldukça farklı gelişim sunar.

Artec 3d yazıcı InfoTRON ürünleri arasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Modern teknolojiye yer verilmesi, veri yakalamanın kolayca gerçekleşmesi ve müşteri ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilmesi gibi nedenlerle öne çıkıyor. Artec sürekli geliştiği için farklı modellerde bulmak oldukça mümkün olabiliyor.

CATIA Nedir?

CATIA bilgisayarlar ile yapılan tasarımlar ve üretim için tercih edilen programlardan biridir. Tasarım ve üretim konusunda çalışmaya izin vermesi nedeniyle de pek çok şirketin ihtiyaçlarına cevap verir. Bu program ülkemizde de sıklıkla tercih edilen programlar arasında yer alır. İçerisinde taşıdığı üstün nitelikler ve komut sistemi ile bilgisayar destekli mühendislik alanında kullanıma destek veren bir uygulamadır. Bu program sadece çizme ve taslak oluşturmada değil farklı tasarımların yapılarak üretim yapılması aşamalarına kadar hizmet verir.

Bu programın mühendislik çizimleri için sıklıkla kullanımı söz konusudur. Mühendislik çizimlerinde kullanılması kolay bir şekilde komut almasının yanında etkileşimli analiz yapmaya da fırsat tanır. CATIA ile hazırlanan çizimler ve modeller üzerinde oldukça kolay bir şekilde analizler yapılabilir. Ayrıca pek çok modelin ortaya konulmasında katkı sunar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.