ICS İş Yönetim Sistemleri ve Önemi

ICS İş Yönetim Sistemleri ve Önemi

Sektör içindeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ve BizManager markası ile ICS, iş yönetim sistemlerinde kullanılır. Tüm ölçekte yer alan firma ve kuruluşların vardiya, çalışma saatleri ve puantaj gibi ihtiyaçları karşılanabiliyor. BizManager markası ile iş yönetimi ve izleme mekanizması web tabanlı olacak şekilde ve mobil cihazlarla kolay bir şekilde erişimi yapılarak sunulur. İş yönetim sistemi ile kurumun pek çok uygulaması entegre edilir, işgücü süreci yönetilir ve punataj hesabı yapılır. Bu özellikleri ile ICS her anlamda nitelikli bir hizmet sunan sektör lideridir.

PDKS Ne İşe Yarar?

PDKS, personel devam kontrol sistemleri olarak adlandırılan bir sistemdir. Geçiş kontrolleri, yemekhane ve kantin gibi alanların kontrolü, ziyaretçi takibi, mola takipleri, devamsızlık gibi pek çok kontrol bu sistemle kolay bir şekilde sağlanır. Bunların yanında izin, fazla mesai, ARGE süreç yönetimi gibi pek çok konuda işletmelerin kontrol sahibi olmasını sağlar. Bu kontrolleri sağlayan sistemin kurulumu ve müşteri desteği ICS tarafından sunuluyor. Bu sayede müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkarılmış olacaktır.

Kontrol sistemlerinde çözüm odaklı bir yaklaşım müşterilerin gider işlemlerini azaltır. ICS ise başarılı bir şekilde tamamlanan projelerine yeni bir proje eklemiş olur. ICS projelerinin neredeyse tamamında tam bir başarı sağlayarak sektörde lider bir konuma gelmiş durumdadır. Görülen başarı istikrarı iyi bir saygınlık ve tanınmışlık da sağlar. Bu özellikleri ile PDKS her türlü işletmenin kontrol sağlaması ve suiistimallerin önüne geçmek için idealdir.

ICS Neden Başarılıdır?

ICS başarısının önemli kaynağı yazılım geliştirme çalışmalarına verilen önemdir. Uzun yıllardır süren yazılım geliştirme tecrübesi sektörde önemli bir konumda bulunmasını sağlamıştır. Bu sonuç üzerinde personel hareketliliğinin az ancak nitelikli personelin süreklilik taşıyan özellikleri en temel etkenlerden biridir. BizManager markası ile personel kontrolü ve puantaj işlemleri okudukça kolay bir şekilde yapılabilir hale gelmiştir. ICS üstün teknolojik alt yapısı ve sürekli gelişen özellikleri ile sektörde dikkat çeken firmalardan biridir. Günümüzde firmaların personeli kontrolü oldukça zor olduğu için BizManager markası ile kontrolün sağlanması büyük bir kolaylık ve güven oluşturur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.