Türkiye Gaziantep'te yapılan 5 milyon 100 bin Liralık Dolandırıcılık OPERASYONUNU KONUŞUYOR! Gaziantep'te Çiftçileri 5 milyon 100 bin TL dolandıran çeteye operasyon! İşte O Operasyon

Gaziantep'te 30 vatandaşı 5 milyon 100 bin TL dolandıran çeteye dev operasyon

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kendilerini çiftlik sahibi emekli memur olarak tanıtarak vatandaşları toplam 5 milyon 100 bin TL dolandıran çeteye düzenlenen 10 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, büyükbaş ve küçükbaş hayvan satın almak üzere anlaştıkları vatandaşlara parayı göndermiş gibi sahte dekont göstererek veya parayı daha sonra ödeyeceklerini belirterek, hayvanları teslim aldıktan sonra parasını ödemeden hayvanları başka şahıslara satan ve toplamda 30 vatandaşın 5 milyon 100 bin TL dolandırdığı tespit edilen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Jandarma ekipleri Gaziantep merkezli 3 İlde eş zamanlı yaptığı operasyonda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 312 adet küçükbaş/büyükbaş hayvan, 9 üdet cep telefonu (sim kartlar dahil), 5 adet dekont, 1 adet tablet ele geçirildi.
Yapılan operasyonda 30 Faili Meçhul dolandırıcılık olayı aydınlatılırken. Şüphelilerin gözaltı işlemler devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.