Gaziantep'te Toplu Taşımada Yolculuk Vatandaşa Eziyet Olmaya Başladı... Vatandaşlar özellikle sabah saatlerinde ek seferler yapılmasını istiyor.

Gaziantep'te Toplu Taşımada Yolculuk Vatandaşa Eziyet Olmaya Başladı...  Vatandaşlar özellikle sabah saatlerinde ek seferler yapılmasını istiyor.
Okulların açılması ile birlikte, toplu taşıma araçlarındaki yoğunluk iyice artarken, vatandaşlar özellikle sabah saatlerinde ek seferler yapılmasını istiyor. Vatandaşlar, bazı güzergahlarda araçların sürekli dolu geçmesi nedeniyle, uzun süreler beklemek zorunda kaldıklarını dile getirdiler.

Akaryakıt zammı ile özel araçlarını mümkün olduğunca yerinden oynatmayan vatandaşlar, ulaşımda toplu taşıma araçlarını tercih etmeye başlamıştı. Art arda gelen zamların ardından toplu taşıma araçlarında yoğunluk her geçen gün artarken, okulların açılması ile birlikte toplu taşıma araçlarını kullanmak vatandaşa eziyete dönüştü.

EK SEFERLER KONULMALI

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde belirli güzergahlarda ek seferler konulmasını isteyen vatandaşlar, “ Bazı noktalarda araçlar sürekli dolu geçtiğinden, araçlar duraklarda durmuyor bile. Uzunca bir süre binecek araç beklemek zorunda kalıyoruz. Binebildiğimiz araçlarda ise kalabalık nedeniyle, gitmek istediğimiz yere ulaşmak tam bir çile haline dönüşüyor.

Özel araçların kullanılmaması nedeniyle toplu taşıma araçlarını kullanım arttı. Yetkililerin toplu taşıma konusunda bir çözüm üretmesini, yeni araçlar almasını bekliyoruz.”şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.