Gaziantep Şehir Hastanesinin İnşaatı Yeniden Başlıyor... 9 Yıldır Yılan Hikayesine Dönen Gaziantep Şehir Hastanesi İnşaatı Bu Kez BİTECEK Mİ?

Gaziantep Şehir Hastanesinin İnşaatı Yeniden Başlıyor... 9 Yıldır Yılan Hikayesine Dönen Gaziantep Şehir Hastanesi İnşaatı Bu Kez BİTECEK Mİ?
Gaziantep’te yapımına 9 yıl önce başlanan 1875 Yataklı Şehir Hastanesi’nde çözüm nihayet çözüldü. İnşaatı devralan Rönesans İnşaat, 23 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan İnşaata Başlama Töreni ile 1875 Yataklı Şehir Hastanesi’ni tamamlamak üzere çalışmalara başlayacak.

Yapımına 2013 yılında başlanan ancak bir türlü tamamlanamayan 1875 Yataklı Şehir Hastanesi’nde düğüm çözüldü. Sağlık Bakanlığı ile Rönesans Holding arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde sonuçlanmasının ardından gözler, 1875 Yataklı Şehir Hastanesi’nde çalışmaların ne zaman başlayacağı konusuna çevrilmişti.

ŞEHİR HASTANESİ İLE İLGİLİ SORUN ÇÖZÜLDÜ
Şahinbey Belediyesi tarafından Dutluk Bölgesi’nde yapımı devam eden 3 katlı köprülü kavşak çalışmasını yerinde inceleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahir Hastaenesi ile ilgili müjdeli haber verdi. Şahin, ‘’ Bilindiği üzere Gaziantep’e 1875 Yataklı Şehir Hastanesi yapılıyor. Şehir Hastanesi ile ilgili sorun çözüldü, firma bu hafta gelerek inşaatı teslim alacak’’ açıklamalarında bulunmuştu.

ÇALIŞMALAR 23 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
Aradan geçen süreçte Rönesans Holding yetkililerinin Gaziantep’e geldiği ve Vali Davut Gül ile görüştükleri öğrenilmişti. 19875 yataklı Şehir Hastanesi ile ilgili bir ayı aşkın süredir devam eden suskunluk nihayet sona erdi. Rönesans Holding tarafından basın kuruluşlarına gönderilen davetiyle ile 23 Eylül Cuma günü 1875 Yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi’nde çalışmalara başlanacağı duyuruldu.

İNŞAATA BAŞLAMA TÖRENİ DÜZENLENECEK
Açıklamada, ‘’ Ülkemizin en büyük sağlık yatırımlarından biri olan Gaziantep Şehir Hastanesi projesi, Sağlık Bakanlığı, Rönesans Sağlık Yatırım, Meridiam, Samsung ve İstanbul Portföy iş birliği ile hayata geçiyor. Günlük 15 bin hastaya ayakta tedavi imkanı sunacak olan 1875 yatak kapasiteli sağlık üssü, yaklaşık 6 bin kişiye de kalıcı istihdam sağlayacak. 

Bölgeye değer katacak bu ö zel proje için düzenleyeceğimiz İnşaata Başlama Töreni’ne katılımınızdan mutluluk duyarız’’ ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.