Gaziantep FK'nın deplasman kabusu!

Gaziantep FK'nın deplasman kabusu!
Sahası bakımda olduğu için ligin ilk 7 maçını şehir dışında oynamak zorunda kalan Gaziantep Futbol Kulübü, üç iç saha maçını Hatay’da oynadı. Kırmızı-Siyahlı takım 4’te deplasman maçına çıkarken bu durum futbolcular üzerinde olumsuz bir etki yarattı. Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularının deplasmana gidip gelmekten sıkıldıkları görüldü.

GAZİANTEP FK ÇOK SIKILDI
2022-2023 sezonunda ilk 7 maç geride kalırken Gaziantep Futbol Kulübü, bu 7 maçı deplasmanda oynamak zorunda kaldı. Kalyon Stadı’nın 4-5 aydan buyana hazır hale getirilememesi üzerine iç saha maçlarını Hatay’da oynamak zorunda kalan Gaziantep FK’da oyuncular artık deplasmana gidip gelmekten sıkıldı. Teknik Direktör Erol Bulut, oyuncularını motive etmeye çalışırken ligde 8. maçta deplasmanda Kasımpaşa ile oynanacak.

7 MAÇ 7 DEPLASMAN
Bu sezon kendi sahasında henüz maç oynamayan ve taraftarıyla buluşamayan Gaziantep Futbol Kulübü, şu ana kadar 7 maçın 7’sini de deplasmanda oynamak sorunda kaldı. Kırmızı-Siyahlı takım 3 iç saha maçını Hatay’da oynarken kendi sahasında ise bir türlü maça çıkamadı. Bu deplasman yolculukları ise takımda sıkıntı yaratırken futbolcuların adeta yorgun düştükleri görüldü. Galatasaray maçıyla başlayan düşüş Ümraniyespor ve Trabzonspor karşılaşmalarıyla devam etti. Gaziantep FK ilk 4 maçta 10 puan toplarken son üç maçta ise sadece bir puan alabildi. Üst üste deplasman yolculukları yapan Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularının bu deplasman yolculuklarından sıkıldıkları görüldü.
KALYON 7 EKİM’DE AÇILIYOR
Geçtiğimiz sezon ligin son haftasıyla birlikte kazmanın vurulduğu Kalyon Stadı bugüne kadar hazır hale getirelemedi. Havaların sıcak olması bahane gösterilirken stadın hazır hale getirilememesi takımda da büyük sıkıntı yarattı. 4 deplasman maçının yanı sıra 3 iç saha maçını da Hatay’da oynamak zorunda kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nün 7 Ekim’de oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasının Kalyon Stadı’nda olması bekleniyor. Stadın bu maça yetiştirilmesi için çaba gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.