Sahte Kabadayı filmi hangi yıl çekildi? Sahte Kabadayı oyuncuları kimler? Kemal Sunal'ın Mafya Babası Olduğu Filmin Konusu Ne?

Sahte Kabadayı filmi hangi yıl çekildi?  Sahte Kabadayı oyuncuları kimler? Kemal Sunal'ın Mafya Babası Olduğu Filmin Konusu Ne?
1976 yapımı Sahte Kabadayı bu akşam bir kez daha TV’de yayınlanacak. Kemal Sunal filmlerinden olan Sahte Kabadayı’da, Kazım Kartal, Suna Selen gibi oyuncular da yer alıyor. Peki Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından olan Sahte Kabadayı oyuncuları kimler, konusu ne?

Sahte Kabadayı, Kemal Sunal’ın eşsiz oyunculuğu ile TV’de yayınlanacak. Filmde Muhar rolüne Kazım Kartal hayat verirken Kemal Sunal, Kemal rolündedir. Natuk Baytan’ın yönettiği Sahte Kabadayı’nın senaryosunu ise Suavi Sualp kalem almıştır. İşte Sahte Kabadayı oyuncuları…


SAHTE KABADAYI OYUNCULARI

Sahte Kabadayı Filmi oyuncuları arasında Kemal Sunal, Kazım Kartal, Suna Selen, Mümtaz Ener, Hakkı Kıvanç, İbrahim Kurt, Hasan Ceylan gibi isimler yer alıyor.

SAHTE KABADAYI SUSTA KAZIM KİMDİR?

Filmde kötü adam karakterlerinden olan Susta Kazım rolüne Mehmet Ali Güngör hayat vermektedir.

FİLMİN KONUSU: Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasının mafya babası olduğunu bilmeden tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sırasında, Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesi üzerine, babasının mirası bölünür. Babasının sağ kolu olan avukat, Kemal'e ulaşarak durumu anlatır. Avukat sayesinde babasının mirasını geri almak için İstanbul'un en namlı kabadayılarının mekanını tek tek ziyaret eder ve Baba'nın oğlu Kemal diye nam salmaya başlar. Muhtar'ı babasının katili olduğunu bilmeden yanında gezdirir. Muhtar her seferinde onu tuzağa düşürmek için planlar kurmaya başlar lakin Kemal saflığı ve şapşallığı yüzünden her zaman tuzaklardan kurtulmayı başarır ve olaylar gelişir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.