Gaziantep FK'dan hakem isyanı! Trabzon Maçı ve Diğer lig maçlarındaki bu REZALETE kim dur diyecek?

Gaziantep FK'dan hakem isyanı! Trabzon Maçı ve Diğer lig maçlarındaki bu REZALETE kim dur diyecek?
Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor’a 3-2 yenilen Gaziantep Futbol Kulübü bu maçta adeta hakem faciasıyla karşılaştı. 2-0 öne geçtiği maçtan 3-2 mağlup ayrılmak zorunda kalan Gaziantep Futbol Kulübü, hakemlerin tutumlarıyla maçı kaybetti.

Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor’a 3-2 yenilen Gaziantep Futbol Kulübü bu maçta adeta hakem faciasıyla karşılaştı. 2-0 öne geçtiği maçtan 3-2 mağlup ayrılmak zorunda kalan Gaziantep Futbol Kulübü, hakemlerin tutumlarıyla maçı kaybetti. Sosyal medyada maçın hakemi Mete Kalkavan, VAR hakemi Serkan Tokat, AVAR hakemi Alper Ulusoy’a büyük tepki gösterilirken Gaziantep FK ise haftayı puansız kapattı.

Trabzonspor’a depasmanda 3-2 mağlup olan ve Süper Lig’in 7. haftasını puansız kapatan Gaziantep Futbol Kulübü, bu karşılaşmada hakem hatalarıyla maçı kaybetti. Mete Kalkavan ve VAR hakemi Serkan Tokat başta olmak üzere hakemlerin verdikleri ve vermedikleri kararlar maçın kaderini değiştirdi. 2-0 öne geçen Gaziantep Futbol Kulübü, sahadan 3-2 mağlup ayrılırken hakem hataları Türkiye’nin gündemi oldu. Sosyal medyada hakemlere isyan bayrağı açılırken Türkiye Futbol Federasyonu’nu ise göreve çağırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.