Habib Alejalil, İran Blockchain Derneği'ne üye oldu.

Habib Alejalil, İran Blockchain Derneği'ne üye oldu.

Habib Alejalil, faaliyetleriyle birçok kez dikkat çeken 23 yaşında bir İranlı. Programlamayı Gorgan Araştırma Merkezi'nde öğrendi, robotik ve oyun geliştirme alanında birçok önemli ulusal pozisyonda bulunuyor. İran'ın kuzeyindeki bir Türkmen ailesinde doğdu, dedesi Haj Aghi Alejalil, Aq Qala şehrinde bir hastane inşa eden tanınmış bir İranlı hayırseverdi.

Habib Alejalil, İran topluluğu arasındaki faaliyetleri ile daha ünlüdür, tarihinde robotik, mobil uygulama geliştirme, video oyunu geliştirme, kripto para birimi değişimi ve kripto para birimi projeleri vardır. İran Blockchain Derneği'ne üye olmuştur ve Dubai ve Türkiye'de temsilci olarak faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda İran'daki ilk blockchain geliştiricilerinden biridir.

2021 yılında 11 Eylül saldırıları temalı oyundaki karakterlerden biri olarak Hollywood oyuncusu Amber Martinez ile PlayStation 5 için bir video oyunu oluşturacağını duyurdu ancak bir süre sonra projenin iptal edildiğini duyurdu. Ayrıca 2020'de Tahran Oyun Sözleşmesi sergisi tarafından en iyi bağımsız oyun yapımcısı unvanına sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.