Gaziantep'te İyi Parti’de Yıldırım gidiyor Başkülekçi geliyor

Gaziantep'te İyi Parti’de  Yıldırım gidiyor  Başkülekçi geliyor

İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım By-pass ameliyatından sonra sağlık durumundan dolayı İyi Parti’den kendi isteğiyle İl Başkanlığından ayrılacağı ve yerine de büyük ihtimal Merkez Sağda etkili bir isim olan Anavatan Partesi eski il başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şerif Başkülekçi’nin atanacağı iddiaları konuşuluyor. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gazianteple ilgili önümüzdeki hafta İyi Parti’nin il ve ilçe yöneticilerini Ankara’ya çağırdı. Akşener, İyi Parti Gaziantep teşkilatı toplantısından sonra da kimin il başkanı olacağı konusunda karar vereceği söyleniyor. Bu arada, Gaziantep’te İyi Parti’nin yaptırdığı ankette de “Kim il başkanı olsun” sorusuna Gaziantepli seçmenler Şerif Başkülekçi’nin ismini öne çıkardıkları ifade edildi. Böylece büyük ihtimalle İyi Parti’nin Gaziantep il başkanı Şerif Başkülekçi olacak gibi görülüyor.

YILDIRIM İYİ İL BAŞKANIYDI
Yaklaşık iki yıldan buyana Gaziantep İyi Parti il başkanlığını yapan ve rahatsızlığına rağmen İyi Parti’yi Gaziantep’te teşkilat olarak iyi bir yere getirmek için yoğun çalışma yaptığı belirtildi. Ancak, Yıldırım’ın yoğun çalışma temposuna dayanamadığı ve by-pass ameliyatı olduğu kaydedildi. Bu durumda İyi Parti Gaziantep il başkanı Celal Yıldırım, yoğun çalışma temposunun da sağlık problemi yarattığı öne sürüldü.

BAŞKÜLEKÇİ ANKETTE ÇIKTI
Anavatan Partisi’nin yaklaşık 8 yıl il başkanlığını yapan ve Anavatan Partisi’nden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Şerif Başkülekçi, İyi Parti Genel merkezinin yaptırdığı ankette öne çıktığı ve bu nedenle İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iki kez Başkülekçi ile görüştüğü ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.