Gaziantep seçime mi hazırlanıyor? Gaziantep'e Bakan Yağmuru... Gaziantep’te siyasi hareketlilik bitmiyor.

Gaziantep seçime mi hazırlanıyor? Gaziantep'e Bakan Yağmuru... Gaziantep’te siyasi hareketlilik bitmiyor.
Gaziantep’te siyasi hareketlilik bitmiyor. Eylül ayının ilk günlerde Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u ağırlayan kenti geçtiğimiz gün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ziyaret etti. Bakan Ersoy’un ziyaretinin ardından bu hafta sonu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep’te olacak. Bakan Bozdağ’ın da kente gelişi ile birlikte Gaziantep’e bakanlar adeta kamp kurdu.

2023 seçimlerine bir yıldan az bir süre kala  Gaziantep’te siyasi hareketlilik sürüyor. Kent, 1 Eylül tarihinde Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve 2 Eylül tarihinde ise Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u ağırlamıştı.

BAKAN ERSOY GASTROANTEP FESTİVALİ’NE KATILDI

Kısa süre içerisinde gerçekleşen Bakan Karaismailoğluve Bakan Muş ziyaretlerinin ardından Gaziantep, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u konuk etti. Bakan Ersoy, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali kapsamında bir dizi tkinliklere katıldı.

GastroAntep Festivaline katılmak üzere Gaziantep’e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bu hafta sonu Gaziantep’te olacak.

Kentte bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunması beklenen Bakan Bozdağ, GBB Onat Kutlar Salonunda düzenlenecek olan AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı’na katılacak.

ÖZKEÇECİ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU


Adalet Bakanı Bozdağ’ın Gaziantep’e gelişi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, ‘’ AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecektir. Tüm teşkilatımız davetlidir’’ ifadelerini kullandı.

BAKANLAR GAZİANTEP’İ BOŞ BIRAKMIYOR!


Eylül ayının ilk yarısında gerçekleşen 4 bakan ziyareti, Gaziantep’in yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerdeki rolünü bir kez daha gözler önüne serdi. 2019 Yerel Seçimlerinin ardından AK Parti’nin elinde kalan en güçlü Büyükşehir olarak göze çarpan Gaziantep’te, bu seçim dönemi oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.