CHP Gaziantep’te istifa depremi. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Can Kadaş, Şehitkamil İlçe Başkanı Onur Güçyetmez, Şahinbey İlçe Başkanı Sinan Can Beyaz istifa etti.

CHP Gaziantep’te istifa depremi. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Can Kadaş, Şehitkamil İlçe Başkanı Onur Güçyetmez, Şahinbey İlçe Başkanı Sinan Can Beyaz istifa etti.
"CHP Gaziantep’te istifa depremi. CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Can Kadaş, CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Onur Güçyetmez, CHP Şahinbey İlçe Başkanı Sinan Can Beyaz görevlerinden istifa etti. İstifalarını ortak bir bildiri ile kamuoyuna açıklayan gençlik kolları başkanları, “Temsilimize yetkili şahıs tarafından kişisel menfaatlerin partinin geleceğini geri plana atarak hareket etmesinden dolayı” istifa ettiklerini vurguladılar."

UÇAR: “BİZİMLE BİR İLGİSİ YOK”

Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı, Şehitkamil İlçe Gençlik kolları Başkanı ve Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın ortak bir bildiri yayınlayarak şok bir şekilde istifa etmelerinin ardından CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar konunun tamamen genel merkezin konusu olduğunu ve kendileri bakımından herhangi bir durum olmadığını dile getirdi.

ORTAK AÇIKLAMA

CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Can Kadaş, CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Onur Güçyetmez, CHP Şahinbey İlçe Başkanı Sinan Can Beyaz şok bir açıklamaya imza atarak görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular. İşte 3 gençlik kolları başkanının istifa açıklaması: “Örgüt delegasyonumuzun teveccühü ile 15/03/2020 tarihinde CHP Gaziantep Gençlik Örgütü görevine gelmiş bulunmaktayız. Göreve geldiğimiz tarih itibari ile 2 yılı aşkın görev süresi içerisinde örgütümüzün her kademesini harekete geçirmek adına gerekli çalışmaları yürüttük. Gelinen son noktada; temsilimize yetkili şahıs tarafından kişisel mesele ve menfaatlerin, partinin geleceğini ve çıkarlarını geri plana atıp bu amaçla hareket ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu bağlamda siyasi tehdit ve onur kırıcı söylemleri, kendi siyasi ahlakımızla bağdaştıramadığımız için, “ŞEREFLİ İNSANLAR ONURLU SİYASET” şiarıyla çıktığımız bu yolda görevlerimizden istifalarımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”

GENEL MERKEZ ARAŞTIRIYOR

CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Utku Caner Çaykara ise dün Gaziantep’te olduğunu ve gençlik örgütü ile bir toplantı yaptıklarını, ancak istifaların yapılan toplantı ile alakalı olmadığını aktarırken konuyla ilgili araştırma yaptıklarını www.memohaber.com ‘a şu sözlerle belirtti: “Konu daha çok yeni ve araştırmayı yapmadık. Toplantıyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Kendileri istifa etti. Beyanları o yönde. Sosyal medya üzerinden istifa da olmaz, bize yansıyan bir şey yok. Araştırmamızı yapacağız ve istifalar resmi olarak bize sunulmadı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.