Gaziantep Tuncay Yıldırım'ın, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a Verdiği Cevabı Konuşuyor! Yıldırım: “Sayın Bakanım THY isterse Burkina Faso’ya gitsin. Biz doğru dürüst İstanbul’a gidemiyoruz” demişti.

Gaziantep Tuncay Yıldırım'ın, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a Verdiği Cevabı Konuşuyor! Yıldırım:  “Sayın Bakanım THY  isterse Burkina Faso’ya gitsin. Biz doğru dürüst İstanbul’a gidemiyoruz” demişti.
Gaziantep’te tüm iş ve sanayi dünyası Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım’ın Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a verdiği cevabı konuşuyor.

Mehmet Muş panelde Türk Hava Yollarını övmüş ve son zamanlarda yurt dışı seferlerinde büyük atılım yaptığını anlatmıştı. Bu sırada Tuncay Yıldırım hemen devreye girdi ve “Sayın Bakanım THY’nin isterse Burkina Faso’ya gitsin. Biz doğru dürüst İstanbul’a gidemiyoruz” demişti. Yıldırım buna ilaveten Gazianteplilerin İstanbul ve Ankara’ya uçamadığını ifade etmişti. Yıldırım’ın bu cevabı salonda büyük alkış toplamıştı.  

Bakan Muş, Tuncay Yıldırım’ın bu konuşmasına cevap vermemişti. Bilindiği gibi aylardır Gaziantep’te uçak seferlerinin sayısı azaltılmış, üstelik fiyatlar da 2-3 misline çıkarılmıştı. Buna karşın uçaklarda yer bulmak zorlaşmış ve insanlar yüksek fiyatla uçmak zorunda kalsa da İstanbul ve Ankara’ya uçamamıştı. Bu sıkıntı halen devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.