Gaziantep Ak Parti Eski Milletvekili Şamil Tayyar’dan Öz Eleştiriler Devam Ediyor! Gülşen'e tahliye yorumu: Biraz Basiret

Gaziantep Ak Parti Eski Milletvekili Şamil Tayyar’dan Öz Eleştiriler Devam Ediyor! Gülşen'e tahliye yorumu: Biraz Basiret
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, şarkıcı Gülşen'in ev hapsi ile tahliye edilmesi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Şarkıcı Gülşen'in tahliye edilmesiyle ilgili paylaşımda bulunan Şamil Tayyar, "Bu kararı başlangıçta verseydiniz ne olurdu, hukuken ne eksilirdi? Bunca gereksiz polemiğe değdi mi?" dedi.

"Bu kararı başlangıçta verseydiniz ne olurdu, hukuken ne eksilirdi?" diyen Tayyar, "Bunca gereksiz ve anlamsız siyasi kavgaya, polemiğe değdi mi? Biraz basiret" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Şarkıcı Gülşen, 4 ay önce kaydedilen bir videoda imam hatip liselilere yönelik sözleri gerekçe gösterilerek perşembe günü tutuklanmıştı. 4 gün boyunca cezaevinde kalan Gülşen, tutukluluğa yapılan itirazın ardından bugün ev hapsi kararıyla tahliye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.