Gaziantep'te Kumar Makinaları Ev Yıkmaya devam Ediyor! Gaziantep’te kumar makinesi sonu oldu! Korkunç cinayet!

Gaziantep'te Kumar Makinaları Ev Yıkmaya devam Ediyor! Gaziantep’te kumar makinesi sonu oldu! Korkunç cinayet!
Gaziantep’te kumar makinesi yüzünden başlayan tartışma iki grubun silahlı çatışmasına dönüştü. Bir kişinin kurşunların hedefi olarak hayatını kaybettiği dört kişinin yaralandığı olayın kumar makinesinin iş yerine konulması yüzünden başladığı öne sürüldü.

Düztepe Esentepe mahallesinde meydana gelen olayda yasal olmayan kumar makinesinin iş yerine konulmasıyla başlayan sözlü tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

MAKİNE YASAL MI?
1072 sayılı kanuna göre bazı makineler yasal çerçevede hizmet veriyor. Ancak, bazı makineler ise yasalar dışında üretimi yapılarak kahvehane, eğlence kulübü gibi özel işletmelere kurularak kumar oynamak isteyenlerin hizmetine sunuluyor. Olaya neden olan makinenin Kumandalı tabir edilen makinelerden olduğu ve sadece kağıt para ile sınırsız çalıştırıldığı öğrenildi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR
Alınan bilgiye göre, iki grup arasında makine yüzünden telefonda başlayan tartışma gece saatlerinde büyüdü. Çok sayıda araçla Karşıyaka bölgesinden Düztepe bölgesinde Esentepe semtine gittiği öğrenilen 20 kişilik grupla karşı tarafın silahla çatıştıkları ve olay yerinde Ahmet Tıraş isimli şahsın kurşunlara hedef olarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayda 4 kişinin yaralı olduğu polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattığı öğrenildi.

GAZİANTEP'TE NERELERDE KUMAR MAKİNASI YAYGIN


Gaziantep’te tekel bayisi, telefoncu ve kahvehanelerin yanı sıra bazı dernek lokallerinde çok sayıda yasal olmayan kumar makinesi bulunduğu iddia edilirken, kumar makinelerinden elde edilen kazançların da oldukça yüksek rakamlara ulaşmasından dolayı kavga ve tartışmaların sık yaşandığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.