Gaziantep Sanayicisi 'ARTIK' işçi çıkartıyor! Gaziantep Ulaşımda Uçağı Olmayan Şehir! Kiralık Ev Yok! Gaziantep'te uçak ve otobüs biletleri nereye koşuyor?

Gaziantep Sanayicisi  'ARTIK' işçi çıkartıyor! Gaziantep Ulaşımda Uçağı Olmayan Şehir! Kiralık Ev Yok! Gaziantep'te uçak ve otobüs biletleri nereye koşuyor?
Gaziantep sanayisi büyümeye çok emek sarf ediyor! AMA... 'BAŞ EDEMİYOR'

Türkiye’nin en büyük ihracat merkezi olan ve sanayi şehri ünvanı bulunan, yaklaşık Organize Sanayi Bölgesi’nde Türkiye’de en çok istihdamda birinci sırada olan ve 300 bin kişinin çalıştığı Gaziantep’te en büyük sıkıntıların başında uçak seferlerinin az ve yer olmamasıyla birlikte biletlerin çok pahalı satılmasının yanında otobüslerde de uçakta olduğu gibi yer bulunmadığından dolayı büyük sıkıntılar yaşandığı belirtildi. Başta Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım isyan ederken, aynı şekilde Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ile Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Fikret Kileci, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek’te tepki gösterdi.

UÇAK BİLETLERİ NEDEN PAHALI? SEFERLER NEDEN AZ?
Gaziantep’ten, İstanbul, Ankara ve diğer hatlardaki uçak seferlerinin sayısının azalması dikkat çekerken bu nedenlede aynı şekilde uçaklarda yer olmamasıyla biletlerin pahalı satılmasına herkes tepki gösterdiği ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, hem uçaklarda yer olmaması hemde uçak biletlerinin pahalı olması ve hemde sefer sayısının az olması nedeniyle tepkisini dile getirerek bu sorunların çözülmesini istedi.

OTOBÜS BİLETLERİ ÇOK YÜKSEK
Uçak seferlerinin az olması ve biletlerin pahalı olmasından dolayı otobüslere yönelen vatandaşlar, otobüs biletlerinin de yüksek olmasından şikayet ettiler. Otobüs seferlerinde de öğrenci sevkiyatından dolayı yer bulmakta zorluk çekildiği öğrenilirken bununla birlikte biletlerinde pahalı olması vatandaşları zor durumda bıraktı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.