Tuğer Akkaya İlham Veren Bir Hayat Hikayesi!

Tuğer Akkaya İlham Veren Bir Hayat Hikayesi!

Tuğer Akkaya gençlerin popüler ilham kaynağı olarak bilinen bir Youtuber olarak biliniyor. Sunmuş olduğu içerik üreticisi hizmetleriyle gençler arasında en çok tercih edilen ve izlenen Youtuberlar arsanda bulunuyor. Tuğer Akkaya 27 Mart 1982 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Başarılı bir eğitim hayatından sonra Hacettepe Üniversitesine yazılmıştır. Ancak Hacettepe Üniversitesini yarıda bırakarak İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümüne devam etmiştir ve buradan mezun olmuştur. Tuğer Akkaya hiçbir zaman Felsefe bölümü mesleğini yapmamıştır. Onun aklındaki en önemli projeler e-ticaret projeleriydi. Böylelikle 1997 yılında iş hayatına başlayarak 2000 yılında web tasarımcısı oldu.

Web Tasarımcısı Olarak Başladı!

Web tasarımcısı olarak birçok özel şirkette çalışarak kendini bu şirketlerde çalışırken eğitti. Kendini eğittikten sonra hem Amerika’da hem de Türkiye’de şirket sahibi olmayı başardı. Tuğer A.Ş şirketlerinin sahibi olan Tuğer Akkaya günümüzde Youtuber dünyasında da aktif bir konumda rol oynuyor. Youtuber olarak görev yapan Tuğer Akkaya 15 milyon kişiye videolarını ulaştırmayı başarmıştır. Böylelikle geniş standartlar dahilinde geniş kitlelere adını duyurmayı başardı.

Tuğer Akkaya gençlere kanalında öğütlerde bulunarak ilham verici motivasyon videolarını kanalında paylaşmaya başladı. Tuğer Akkaya’nın kanalı 2020 yılında en çok izlenen kanallar arasında viral oldu. Özellikle ‘’İstifade Ettiren Fikirler’’ video serisi oldukça fazla ilgi gördü ve herkes tarafından izlendi. Beğeni rekorları kıran bu video serisi sayesinde birçok kişi e-ticaret dünyasına adımını atmayı başardı.

Zirve Noktası 2022

Takvimler 2022 yılını gösterdiğinde Tuğer Akkaya kariyerinin zirve noktasını yaşamaya başladı. Youtube hesabı şu an da ünlü ismin 300 bin aboneyi aşmış durumdadır. Her geçen gün abone sayısını yükselterek sektörde aktif bir statü konumunda bulunan Tuğer Akkaya aboneleriyle aynı zamanda sıklıkla sosyal medya üzerinden iletişim kuruyor. Bunun yanında ünlü isim e-ticaret danışmanlığı çatısı altında da kişilere profesyonel danışmanlık hizmetleri sunuyor.

E-ticaret danışmanı ve uzmanı olarak bilinen Tuğer Akkaya her geçen gün daha farklı projelerle ses getirmeye devam ediyor. Adını sektörde altın harflerle yazdıran Tuğer Akkaya hizmet sahasını sürekli olarak genişletiyor ve sizlere en yenilikçi tarzda hizmetler sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.