Gaziantep’te yaşanan korkunç kazada flaş gelişme! O isim tutuklandı!

Gaziantep’te yaşanan korkunç kazada flaş gelişme! O isim tutuklandı!
Gaziantep’te 15 kişinin öldüğü, 31 kişinin yaralandığı kazada yaralanan otobüs şoförü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gün içerisinde Adliyeye sevk edilen sürücünün ilk ifadesinde, ’’Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettim’’ dediği ortaya çıktı.

Gaziantep- Nizip otoyolunun 20. kilometresinde dün meydana gelen ve Şanlıurfa’ya giden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri Muhammed Abdülkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver’in de aralarında bulunduğu toplam 15 kişinin öldüğü, 31 kişinin yaralandığı  feci kazada yaralanan otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, kaldırıldığı Nizip Devlet Hastanesi’nde tedavisinin  tamamlanmasının ardından gözaltına alınmıştı. Abdülkadir Memiş’in Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki  sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmişti.  

Türkiye’yi yasa boğan ve gencecik insanları hayattan koparan kazaya sebebiyet veren şoför Abdulkadir Memiş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şoför ifadesinde ne demişti?..

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca çok yönlü soruşturma başlatılan kaza ile ilgiliverdiği ifadesinde, "Otoyolda kalabalık bir ekip bulunuyordu. O sırada ne olduğunu anlayamadım. Bir anda otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybettim. Toparlamak için manevra yapmaya başladım ama kurtaramadım’’ dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.