Vestel kurulum ve Servisi

Vestel kurulum ve Servisi

Ev aletleri, evin her alanında en çok kullandığımız eşyalardır. Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte artan beyaz eşya talebinin gereği olarak beyaz eşya tamir hizmeti de her geçen gün daha iyi hizmet vermektedir. Ekipmanı kullanan herkes için her türlü bakım, onarım ve modifikasyon işini yapan herhangi bir ekipman servisi, ilk fırsatta yardım alan kişileri kullanır. Aydın Vestel Servisi her türlü beyaz eşyayı bilen ve bu alanda deneyim sahibi kişiler iş başında bulunur. Her türlü sorunu çözmek ve ev aletlerinizin ömrünü uzatmak için çalışan personel size en yakın servise başvurduğunuzda yardımcı olacaktır.

Ekipman hayatımızı kolaylaştıran en önemli şeylerden biridir. Örneğin buzdolaplarından çamaşır makinelerine kadar sürekli değişen teknoloji sayesinde her alanda kolaylık sağlıyorlar. Beyaz eşyalarınızı satın alırken en kullanışlı ve dayanıklı olanları seçmeye çalışın. Böylece önümüzdeki yıllarda hayatınızı kolaylaştıracak cihazlara sahip olacaksınız.

Beyaz eşyaların ömrü nasıl uzatılır

Ekipmanlarını uzun yıllar aynı kalitede kullanmak isteyenlerin ilk yapması gereken, herhangi bir cihazınızın kullanım talimatlarını takip etmektir. Satın aldığınız tarihten itibaren klimadan buzdolabına kadar tüm ev aletlerinizi kullanım kılavuzuna göre kullanmanız gerekmektedir. Bir diğer sorun da, bir şeyler ters gittiğinde kendi kendinize müdahale etmek zorunda kalmamanızdır. Ekipmanın servisi ve bakımı yalnızca alanlarındaki profesyoneller tarafından yapılmalıdır.

Beyaz eşyalar neden arıza yapar

Ekipman arızası, özellikle birkaç yıllık kullanımdan sonra herkesin başına gelir. Arızanın nedeni, çalışma prensibine, ev aletinin modeline ve kullanıcısına bağlı olabilir. Kullanıcı hatasından kaçınmak için yapmanız gereken her şeyi en bilinçli şekilde yapmalısınız. Ev aletlerinizin kullanımları sırasında bakımlarını yaptırmanız veya arıza durumunda profesyonel ve onaylı beyaz eşya servisleri ile müdahale etmeniz çok önemlidir. Ev aletinizin arızalanmasının nedeni dahili bileşenlerden biri, elektrik kesintisi veya çeşitli kazalar olabilir. Sorunların nedenini belirlemek ve kolayca çözmek için yetkili servislerle çalışmaktan ve ilk fırsatta aramaktan çekinmeyin.

Kombi montajı nasıl yapılır ?

Kombilerin işletim sistemi karmaşıktır ve mümkün olan en iyi ve en güvenli kurulumu gerektirir. Bazıları, kompakt olmaları ve fazladan depolama alanı gerektirmemeleri nedeniyle kombilerin kurulumunun kolay olduğunu düşünürler. Vestel Teknik Servisi teknisyeni değilseniz, sadece son derece tehlikeli olmakla kalmaz, aynı zamanda bir kazanın montajı yasa dışıdır. Kanunları çiğnemiş ve bir kazan kurmuş olmalısınız. Gaz-elektrik-su bağlantıları ile hayatınızı riske atmak istemezsiniz.

Kombi Servisi Bakımı Yaptırmalı mıyım?

Kombi arızalarının en önemli sebebi bakımsızlıktır. Yetersiz veya hiç yıllık kazan bakımı, sisteminizin çok daha kısa sürede biteceği anlamına gelir. Bakımı ihmal edilen bir hibrit kazan, daha fazla enerji tüketir ve daha az verimlidir. Ayrıca eviniz için ciddi bir güvenlik tehdidi oluşturabilir. Kombiniz ihmalden dolayı arızalanırsa veya bir şeyler ters giderse bizi 7/24 arayabilirsiniz. Deneyimli teknisyenlerden oluşan ekibimizin yıllık bakım ve denetimleri, evinizi güvende tutarken kombinizin ömrünü uzatmaya ve performansını artırmaya yardımcı olabilir.

Klima bakımı neden önemlidir ?

Klimaların düzenli bakıma ihtiyacı vardır. Bunun birkaç nedeni var. Ancak en önemli neden sağlığınızı etkileyecek durumların ortaya çıkmasıdır. Bakteriler, uygun şekilde temizlenmeyen ekipmanlarda oluşur ve yaşam alanlarına yayılarak solunum yolu hastalıkları başta olmak üzere birçok farklı hastalığa neden olur.

Ayrıca temizlenmeyen cihazların ısı transfer yüzeylerinde oluşan toz partikülleri, ekipman verimsizlikleri, iç yapıların zarar görmesi ve yedek parçaların arızalanması gibi birçok soruna yol açmaktadır.

Klima bakımı nasıl yapılır ?

Klimanın bakımı belli adımlar atılarak yapılır. İlk olarak, hava filtresinin bakımı gerçekleşir. Bu noktada hava filtreli kontrol paneli çıkarılarak temizlenir. Klimanın bu kısmını günde bir kez temizlemeniz yeterlidir. Ek bakım gerektirmez. Bu işlem yapılmazsa hava sirkülasyonu engellenir ve soğutma verimi düşer.

Klima Yetkili Servisi tarafından yapılan rutin bakımlar daha fazla özelliği kapsar. Bu bakımın bir parçası olarak, evaporatör ve kondenser önce özel bir ısı eşanjörü temizleyicisi ve basınçlı hava veya su ile temizlenir. R-22 gazının yüksek ve alçak basınç değerleri test edilir. Tüm soket bağlantıları dikkate alınır. Tüm pervaneler temizlenir ve gaz eksik ise giderilir.

Düzenli bakım yaptırmanın yararları

Bakımları düzenli yapılmayan klimalar, ideal şekilde filtrelenmediği için bakteri üretecek ve ciddi hastalıklara neden olacaktır.

Bu durum kullanıcının fiziksel ve ruhsal olarak zarar görmesine neden olur. Özellikle çocukların ve yaşlıların yaşadığı evlerde bakım ihmal edilmemelidir.

Klimanın bakımının yapılmaması aile için maddi zorluklara neden oluyor. Her şeyden önce, bakımsız ekipman güç tüketimini maksimuma çıkaracaktır.

Bakım gerektirmeyen bir klimada tüm elemanlar kapasitelerinin üzerinde çalışır ve hızlı bir şekilde arızalanır.

Ev klimalarının bakımı yılda en az iki kez yapılmalıdır. Filtre günde bir kez temizlenmelidir.

Aydın Vestel Servisi aydın içerisinde 2 şubesi ile hizmet vermektedir.

Akbük Mahallesi Goldsan Complex sitesi No:2/a Akbük/ Didim

Cumhuriyet Mahallesi 443 sokak No:13 İncirliova / Aydın

https://evimeservis.com/ internet sitesinde daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.