Aile katliamı! Kayınpederini ve eşini feci bir şekilde öldürdü kalanları yaraladı!

Aile katliamı! Kayınpederini ve eşini feci bir şekilde öldürdü kalanları yaraladı!
Bir kişi, boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederini tabancayla öldürdü, iki baldızını yaraladı.

Bu sabah, Recep U. bir süredir ayrı yaşadıkları üç çocuğunun annesi Berivan U.’nun Gülyaka Mahallesi’ndeki ailesinin evine geldi.

Balkondan eve giren Recep U., eşi, kayınpederi Şemsettin Ç. ve iki baldızına tabancayla ateş etti. İhbar üzerine belirtilen adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Berivan U. ve babası Şemsettin Ç’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan baldızlar Gülistan Ç. ve Şirvan Ç. ise 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Şüpheli, yanına aldığı 3 çocuğunu kentte yaşayan bir yakınına bıraktıktan sonra Buca ilçesinde polise teslim oldu. Zanlı sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak isteyen Berivan U.’nun bir ay kadar önce üç çocuğunu yanına alarak, Batman’da eşiyle yaşadıkları evden ayrıldığı ve İzmir’e ailesinin yanına geldiği öğrenildi. Zanlının da eşini boşanmaktan vazgeçirmek için bir hafta önce kente geldiği ve yakınlarının yanında kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.