Gaziantep organize İstanbul’u solladı

Gaziantep organize İstanbul’u solladı
Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi’nde resmi rakamlara göre 241 bin 057 kişi çalışarak rekor kırdı.

Türkiye’nin en büyük organize sanayilerinin ilk sırasında bulunan Gaziantep Organize Sanayi hem işçi, hem ihracat, hemde üretimde rekorlara koşmaya devam ediyor. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ve ekibi gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ettikleri belirtilirken, Türkiye’nin en büyük nüfusuna sahip olan İstanbul’u da sollayarak en fazla işçi çalıştıran Organize Sanayi Bölgesi oldu.

Gaziantep organize İstanbul’u solladı

Türkiye’nin en büyük organize sanayilerin ilk sırasında bulunan Gaziantep Organize Sanayi hem işçi, hem ihracat, hemde üretimde rekorlara koşmaya devam ediyor. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ve ekibi gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ettikleri belirtilirken, Türkiye’nin en büyük nüfusuna sahip olan İstanbul’u da sollayarak en fazla işçi çalıştıran Organize Sanayi Bölgesi oldu. Böylece, Gaziantep Organize Sanayi’nin 6. bölgesininde faaliyete geçmesi halinde çalışan sayısının 400 binlere ulaşacağı öne sürüldü. Bu arada, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ve Yönetim Kurulu geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek yeni yatırımlarla ilgili destek aldı.

GAZİANTEP ORGANİZE İŞÇİ ÇALIŞTIRMADA İSTANBUL’A FARK ATTI
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Sanayi ve Teknoloji bakanlığının yayınladığı verilere göre en çok işçi çalıştıran sanayi bölgelerinde birinci sırada bulunduğu ve toplam 241 bin 057 işçiyle birinci sırada olduğu öğrenildi. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nden sonra İstanbul Organize Sanayi Bölgesi ikinci, Ankara İvedik OSB üçüncü, Tekirdağ Çerkezköy dördüncü, Kayseri OSB beşinci, Bursa OSB altıncı, Ankara Ostim yedinci, Manisa OSB sekizinci., Konya OSB dokuzuncu, İzmir Atatürk OSB’nin ise 10. sırada bulunduğu ifade edildi.

ÜÇ BAKAN ÖVGÜ YAĞDIRDI
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ile Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’ya giderek başta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyarek ederek Gaziantep Organize Sanayi’nin sorunlarını konuştular. Üç bakanda Gaziantep Organize Sanayi’ye tam not vererek her türlü desteği vereceklerini açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.