Gaziantepspor harekatı! Vali Davut Gül’den Gaziantepspor müjdesi !

Gaziantepspor harekatı! Vali Davut Gül’den Gaziantepspor müjdesi !
Yıllardır kıdem tazminatlarını alamayan Gaziantepspor emektarlarına Gaziantep Valisi Davut Gül’den müjde!

Kıdem tazminatlarını alamayan Gaziantepspor emektarları aylardır eylem yaparak seslerini duyurmaya çalışıyordu. Müjdeli haber Gaziantep Valisi Davut Gül’den geldi.
Vali Gül Sosyal Medya hesabından: ” Gaziantep Valiliği, Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediyeleri İşbirliğiyle Gaziantepspor çalışanlarının kulüpten kalan alacakları ödenecek. Evet, borç bizim değil ama hemşehrilerimiz bizim!” ifadelerini kullandı.

Demokrasi meydanında aylardır eylem yapan Gaziantepspor emektarlarını ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül, “Ortada bir sorun var, sorun valiliğin belediyenin sorunu değil, hemşerilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur, özetle belediyenin borcu değil valiliğin borcu değil ancak sizlere olabildiğince yardımcı olabilmek için sosyal yardım anlamında herkes imkanları zorlayarak bir bütçe oluşturduk. Daha önce Büyükşehir Belediyemiz sizlere 1 milyon kaynak aktarmıştı, valilik olarak biz de 1 milyon 100 bin TL bir kaynak aktardık, ayrıca Şehitkamil ve Şahinbey Belediyelerimizin de katkısıyla birlikte alacakların yüzde sekseni gibi bir rakam ödenmiş olacak” diyerek müjdeyi verdi. Vali Gül, Gaziantep emektarlarına eylemleri boyunca taşkınlık yapmadığı için teşekkür ederek baklava ikram etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.