Gaziantep'te Kız Kaçırma Olayına Vali Gül'den Açıklama! Kaçırılma doğru, kaçıranlar yanlış. Ümit Özdağ’ın iddialarına Vali Gül açıklık getirdi...

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’i ve özellikle Suriyelileri gündeminden düşürmeyerek açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın açıklamaları ile toplumsal barışa zarar verdiğini söyledi.,

Vali Gül yaptığı açıklamada, Gaziantep’te  olayla ilgili gerçeği açıkladı.

Gül, açıklamasında, “Karataş değil Abdulhamit Han,

Araçla değil yaya,

Jandarma değil polis,

Suriyeli/yabancı değil vatandaşımız,

Savcı değil mahkeme.

Neresini düzeltelim?

Suç işleyen herkese cezası veriliyor.

Münferit olaylar üzerinde gündem oluşturmak toplumsal barışımıza zarar veriyor!”dedi.

Özdağ’ın iddası.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı paylaşımda, “Gaziantep Karataş mahallesinde Kız caddede yürüyor, kulağında kulaklıkla müzik dinleyerek. Arkadan araba yaklaşıyor içine çekmek istiyor.Kız direniyor, arabaya tam bildirirken vatandaşlar müdahale ediyor. Yoldan geçen jandarma durumu görüyor ve Suriyeliyi alıyor. Savcı tutukluyor.”demişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ daha öncede Gaziantep’te Suriyelilere ait olduğunu dile getirdiği bir eğlence merkezine içeriye Türklerin alınmadığını iddia etmişti. Gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldıran Özdağ’ın, Gaziantep ile ilgili yeni paylaşımı da Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından yalanlandı.

Özdağ'ın paylaşımını kaldırıp kaldırmayacağı ve Gazianteplilerden ve takipçilerinden özür dileyip dilemeyeci merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.