Gaziantep'te Aileler Kayıp Çocuklarına Ağlıyor! Son Bir Ayda Gaziantep'te Kaç Çocuk Kayboldu? Neden Bulunamıyor?

Gaziantep'te Aileler Kayıp Çocuklarına Ağlıyor! Son Bir Ayda Gaziantep'te Kaç Çocuk Kayboldu? Neden Bulunamıyor?
Gaziantep’te son günlerde yaşanan kayıp başvuru olaylarında artış yaşanırken, kayıp kişilerin aileleri tedirgin bekleyiş içindeler.

Kayıp başvurusu yapan ailelerin korku dolu bekleyişleri sürerken, Ahmet Kaplan ve Aleyna Daşcı’nın yakınları iyi bir haber bekliyorlar.


İLK KAYIP AHMET
Gaziantep'te, çalıştığı iş yerinden 25 Haziran tarihinde çıkan 17 yaşındaki Ahmet Kaplan'dan haber alınamıyor. Kardeşinden haber alamadıklarını söyleyen ağabey Müslüm Kaplan, ailecek perişan halde olduklarını belirterek kardeşinin bulunması için yardım istedi.

HAYATINDAN ENDİŞELİYİZ
Kardeşinin çalıştığı iş yerinden çıktıktan sonra ortadan kaybolduğunu söyleyen ağabey Müslüm Kaplan, "Kardeşim, en son 25 Haziran'da çalıştığı iş yerinden haftalığını alarak çıkıyor ve gidiyor. Gidiş o gidiş. Bir aydır kardeşimden hiçbir haber alamıyoruz. Araştırmadık, bakmadık, sormadık yer bırakmadık ama hala hiçbir iz bulamadık. Yani bir aydır perişan haldeyiz. Kardeşimin hayatından endişe duyuyoruz. Kardeşimin bulunması için polis ve jandarma ekiplerinden destek bekliyoruz" dedi.

GENÇ KIZ BULUNAMADI
16 yaşındaki Aleyna Daşcı’da kayıp listesinde yer aldı. Daşcı’nın babası Refik Daşcı, kızlarının bir an önce bulunmasını beklerken, “Gitmediğim yer kalmadı. Kızımdan bi haber alamadım. 22 Temmuz tarihinden bu yana kızıma ulaşamıyorum. Endişem başına kötü bişrşey gelmesinden korkuyorum.

BURSA’DAN HABER GELDİ
Refik Daşcı’hnın 25 Temmuz tarihinde bir şahıs aracılığı ile kızına ulaştığını gösteren emniyet ifadesinde ise, “Kızımla birlikte olan bir şahıstan davacıyım. Kızımın yaşı 16 kandırılmış olabilir. 2 ay sonra gelirim dedi ve telefon kapandı bir daha ulaşamadım. Kızımın bulunmasını istiyorum” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.