Gaziantep'te Hasan Mert ÜZÜM Cinayeti Maganda Kurşunu Olarak Söylenmişti! 15 YAŞINDAYDI! Hasan Mert ÜZÜM İki Husumetli Ailenin Arasındaki Çatışmaya mı KURBAN gitti?

Gaziantep'te Hasan Mert ÜZÜM Cinayeti Maganda Kurşunu Olarak Söylenmişti! 15 YAŞINDAYDI! Hasan Mert ÜZÜM İki Husumetli Ailenin Arasındaki Çatışmaya mı KURBAN gitti?
Gaziantep'te sosyal medyada tartışılan hale gelen iddialara göre yıllardır mahallede 2 aile arasındaki husumetten dolayı bir fırında çalışan 15 yaşındaki Hasan Mert Üzüm çatışmanın arasında kalıp kurşun'un hedefi oldu ve hayatını ilk baharında kaybetti.. Gaziantep’te Hasan Mert Üzüm’ün ölümüne neden olan bir kişi, Cinayet Büro dedektifleri tarafından olayın üzerinden 24 saat geçmeden yakalandı. Adliyeye sevk edilen M.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber ajanslarının açıklamasına göre Gaziantep dahil, Türkiyede bir çok medyada, 'Gaziantep'te Maganda Kurşunu 15 yaşında gencin hayatını aldı' gibi haberler yapılmıştı. Sosyal Medya'da bugün yapılan paylaşımlarda 15 yaşındaki Hasan Mert Üzüm'ün maganda kurşunuyla değil 2 husumetli aile arasında o mahallede çatışma çıktığı, o sırada çalıştığı  fırından eve dönerken bir şeyler almak için bakkala girdiği anda  ateşler arasında kaldığı ve maganda kurşunu değil sokakta organize iki tarafın silahlı eyleminin arasına kalıp hayatını kaybettiği iddia edildi!

GAZİANTEP'TE HASAN MERT ÜZÜM CİNAYETİ'NDE 1 TUTUKLAMA

Gaziantep'te maganda kurşunu cinayetinin ardından 1 kişi tutuklanmıştı! Sosyal Medya'da Gaziantep Gündem'inde bu konu tartışılmaya başlanmıştı! İddiaya göre yıllardır 2 aile arasında süren bu husumette bir dolu olayın yaşandığı ve en son olayda 15 yasındaki Hasan Mert Üzüm'ün çatışmada sıkılan rastgele bir kurşunla hayatını kaybettiği ve buna rağmen sadece 1 kişinin tutuklandığı iddia edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.