Gaziantep'e ŞAHİN'den Müjde Yağmuru! Gaziantep’te yapılacak binlerce konut için start verdiler. Fatma Şahin'den Vergi Dairesi, Polisler ve öğretmenlere bir konut projesini açıklaması bekleniyor.

Gaziantep'e ŞAHİN'den Müjde Yağmuru! Gaziantep’te yapılacak binlerce konut için start verdiler. Fatma Şahin'den Vergi Dairesi, Polisler ve öğretmenlere bir konut projesini açıklaması bekleniyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyet Ankara’ya çıkarma yaparak Gaziantep’te yapılacak binlerce konut için start verdiler.

Toki ve İller Bankası ile görüşmeler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,  Gaziantep Valisi Davut Gül, Başkan Vekili Latif Karadağ ve Genel Sekreter Sezer Cihan önemli görüşmeler yaptılar.

BİN KONUT BAŞLADI
Dar gelirli ve orta gelirli aileler için yapılacak konutların ilk etabında bin dairenin inşaatını başlatan Büyükşehir Belediyesi 14 bin konutun etap geçişlerini hızlandırmak için büyük gayret sarf ediyor.

SOSYAL KONUTLAR
Sosyal konut ihtiyacının karşılanması için Ankara’da görüşmeler yapan Gaziantep heyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkililerini ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görüşmeler yaparak önemli projelerin altına imza attılar.

ÜÇ MESLEĞE MÜJDE
Toki ve İller Bankası ile devam eden ve yeni başlayacak projelerle ilgili görüşme yapan Büyükşehir Belediye Fatma Şahin’in önümüzdeki günlerde Vergi Dairesi, Polisler ve öğretmenlere yönelik önemli bir konut projesini açıklaması bekleniyor.

HANGİ BÖLGELER REVAÇTA
14 bin konut için önceden belirlenen alanlarda inşaat ve altyapı çalışmalarının start alacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, sosyal konutların Kuzeyşehir ve Güneyşehir bölgelerinde ağırlıklı olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.