Emre Bay Kimdir, daha yakından tanıyalım

Emre Bay Kimdir, daha yakından tanıyalım

Özellikle dijital müzik uygulamaları ve sosyal medya kanalları geliştikçe müzik alanında yetenekli olan kişilerin önü daha da açılıyor. Müzik konusunda başarılı çalışmalara imza atan yetenekli isimler bu kanalları kullanarak tüh performanslarını müzikseverler ile kolaylıkla paylaşabiliyor. Bir anda takipçi kitlesi gelişen yetenekli müzisyenler her geçen gün daha fazla tanınmaya ve sevilmeye başlıyor. Bu büyük avantajlar sayesinde insanlar daha renkli ve daha farklı müziklere erişebilme imkanı elde ediyor. 

Son yıllarda özellikle cover çalışmalar herkes tarafından yakından takip ediliyor. Daha önce Usta bir sanatçı tarafından yorumlanan ve seslendirilen bir şarkı farklı müzisyenlerin farklı yorumları ile cover olarak karşımıza çıkıyor. Aynı şarkıyı yetenekli seslerden farklı bir renkte dinliyor olmak hepimize keyif veriyor. Özellikle YouTube ve Spotify gibi müzik platformlarında başarılı müzisyenlerin cover çalışmaları büyük bir ilgi görüyor.  

İşte Emre Bay bu alanda yaptığı başarılı çalışmalarla her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi Başaran müzisyenlerden birisi.  Önemli sanatçıların en çok sevilen şarkıları için seslendirmiş olduğu cover çalışmaları YouTube ve Spotify gibi önemli müzik otoriteleri tarafından en çok izlenen ve takip edilen listelere girmeyi başarıyor.  Onun bu başarısı insanların onu daha çok merak etmesine neden oluyor. Emre Bay kimdir, onu daha yakından tanıyalım.

Besteci ve söz yazarı

Emre Bay Öncelikli olarak besteci ve söz yazarı kimliği ile ön plana çıkıyor. Onun çocukluk yaşlardan gelen yetenekleri ve müziğe karşı olan ilgisi ile birlikte bu alanda başarılı işler yapmaya aday biri olarak görülüyor. Bugüne kadar yaptığı çalışmalar müzik listelerinde önemli bir yer ediniyor. Müzik kariyeri için sürekli bir gelişim içerisinde olan genç isim her ne kadar kariyerine kısa bir ara vermiş olsa da geri dönüşü ile birlikte çok daha güzel işler yapacağını sinyalleri vermekte gecikmedi. Emre Bay Official sayfasında hakkında tüm bilgiler paylaşılıyor.

Bugüne kadar yaptığı müzik çalışmaları

Emre Bay müzik yaşantısına 13 yaşında başlayan ve bugüne kadar hangi müzikle yaşayan bir isim. İstanbul'un en önemli mekanlarından sahne alan ve gösterdiği performans ile önemli bir dinleyici kitlesi elde eden Emre Bay’ın bugüne kadar yapmış olduğu müzik çalışmaları şöyle sıralanıyor;

17 Aralık 2014 yılında Tuğba Altıntop ve Lara gibi isimlerin de bulunduğu Şampiyon isimli albümde Bir şarkısı yer alıyor. Ayrı Gayrı isimli şarkısı ile dinleyicileriyle buluşan Emre Bay müzik kariyerinde listelere girmiş ilk şarkısı olarak bu parçayı hazırlıyor.

 28 Nisan 2016 yılında DJ Ercüment Karanfil ile ortak bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmada söz ve müzik Emre Bay’a ait olan Kalpler Kolay Sevmez isimli şarkı trendlere oturuyor. Büyük bir çıkış yakalayan bu şarkı çıkışının ardından farklı yüzlerce DJ tarafından remix olarak kullanılıyor. 2016 yılında o seneye damga vuran en güzel şarkılardan birisi olarak listelerde yerini alıyor. 

26 Kasım 2017 yılında çıkarmış olduğu Hey Can isimli şarkısıyla Kariyerindeki başarılarına devam ediyor. Bu şarkı ile daha büyük bir hit yakalayan genç sanatçı söz yazarlığı konusunda artık kendini ispat edenler arasında yer alıyor.

17 Kasım 2017 yılında ise yine söz ve müziği kendisine ait olan Lazım Şart Gerekli isimli bir şarkı ile başarılarını taçlandırıyor.

En son yapmış olduğu çalışmanın ardından müzik hayatında kısa bir mola veren şarkıcı ve söz yazarı 2022 yılı itibariyle kendi stüdyosunda yeni parçalar için çalışmalara başlıyor.  Genç ve yetenekli isminin tüm müzik kariyeri ve bu alanda Yapmış olduğu tüm çalışmalar Emre Bay resmi web sayfasında hayranları için detaylı olarak anlatılıyor.

https://emrebayofficial.com

https://www.youtube.com/emrebayofficial

https://open.spotify.com/artist/7b6KQtJTSXl1gHP76eL6Ua https://www.instagram.com/bayemreofficial/

https://music.apple.com/tr/artist/emre-bay/1464625402?l=tr https://www.twitter.com/emrebayofficial

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.