Fıstıkçılara Şahin müjdesi

Fıstıkçılara Şahin müjdesi
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Antep fıstığı hasadının başlamasıyla birlikte hırsızlığın önüne geçmek için kolları sıvadı. Şahin, fıstıkçıların sesine kulak verirken hırsızlığın önüne geçmek için Vali Davut Gül ile görüşerek Dron sistemine geçileceğini ve hırsızlığın önleneceğini söyledi.

Yıllardır fıstık üreticilerinin korkulu rüyası olan hırsızlara göz açtırmamak için Dron sistemine geçileceğini belirten Ali Şahin, Vali Davut Gül ile görüşerek uygulamaya geçeceklerini söyledi. Fıstık hırsızlığını önlemeye yönelik tedbir alındığını belirten Şahin, çiftçinin içinin rahat olması gerektiğini söyledi. 
Şahin, “Fıstık hasat döneminin yaklaşmasıyla birlikte fıstık hırsızlığı vakalarının önüne geçmek üzere Vali Davut Gül ile yaptığımız görüşmenin ardından bölgede bu amaçla güvenlik tedbirlerinin artırılması, dron denetiminin devreye sokulması ve jandarma devriye sayısının artırılması konusunda kararlar aldık. Sayın valimize ve güvenlik güçlerimize konuya gösterdikleri hassasiyet ve alınacak etkin tedbirler için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.