İşte Detaylar... Gaziantep'te ZENGİN İŞ ADAMLARINA ŞANTAJ OYUNU! Gaziantep’te kadın şantajcılar kim? İş adamlarını hedefe koydular yakalandılar!

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin bir suç örgütüne yaptığı operasyon birçok gerçeği ortaya çıkardı. Örgüt, hedef olarak belirlediği kişileri kadınları kullanarak tuzağına düşürdü. Video ve fotoğraf çekerek şantaj yapan örgüt üyelerinin hesaplarına EFT yoluyla yüklü miktarda para gönderildiği tespit edildi. Operasyon sonucunda 2'si kadın 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

Gaziantep’te, hedef olarak belirledikleri şahısları kadınları kullanarak tuzağa düşüren, şiddet uygulayan, video-fotoğraf çekerek şantaj yapan ve paralarını gasp eden suç örgütüne operasyon yapıldı. Operasyon sonucu gözaltına alınan 2’si kadın 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

VİDEOLU ŞANTAJ

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kendilerine hedef olarak belirledikleri şahısları kadınları kullanarak tuzağa düşüren suç örgütüne yönelik operasyon yaptı. Hedef olarak belirledikleri şahısları kadınları kullanarak tuzağa düşüren, şiddet uygulayan, video-fotoğraf çekerek şantaj yapan ve paralarını gasp eden suç örgütüne adli makamların koordinesinde yapılan operasyonda 2’si kadın 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

BANKA HESAPLARINDA YÜKLÜ MİKTARDA PARA

Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda ise 6 adet cep telefonu, 6 adet sim kart, 6 adet banka dekontu ve bin 250 TL para ele geçirilirken, şüpheli şahısların mağdurlardan EFT yoluyla yüklü miktarda para da aldığı belirlendi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Jandarmada işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.