Twitter, Elon Musk’ı sabotajla suçluyor

Twitter, Elon Musk’ı sabotajla suçluyor
Twitter, Elon Musk'ın şirketi satın almaktan vazgeçmesinden sonra milyarder iş insanını sabotaj ile suçluyor.

Elon Musk, favori sosyal medya platformu Twitter’ı satın almaya karar verip nisan ayında 44 milyar dolarlık bir teklif sunmuş, ancak daha sonra bot hesaplarla ilgili eksik ve yanlış bilgi verildiğini ileri sürerek bu anlaşmayı iptal etmişti.

Musk’ın bu hamlesiyle borsada kriz yaşayan şirket, Musk ile mahkemelik oldu. Şirket, şimdi de Musk’ı sabotaj ile suçluyor.

San Francisco merkezli sosyal medya devinin avukatları, davanın eylül ayına kadar hızlandırılmasını istedi ve devralma belirsizliğinin platforma her gün, her saat zarar verdiğini söyledi.

Ancak Musk’ın avukatları, şirketi önümüzdeki şubat ayında mahkeme salonunda hesaplaşmaya çağırdı.

Delaware’deki Chancery Mahkemesi’nden Şansölye Kathaleen McCormick ise, ekim ayında beş günlük bir duruşma başlatmaya karar verdi.

Twitter avukatı Bill Savitt, Musk için şunları söyledi: “Sabotaj girişimidir. Twitter’ı çökertmek için elinden geleni yapıyor.”

TWITTER’I KULLANMAKTAN KENDİNİ ALAMIYOR


Musk, sosyal medya şirketi ile gerginlikler yaşasa da bir yandan da platformu kullanmaktan geri kalmıyor. Zaman zaman Twitter davası ile ilgili paylaşımlar da yapan Musk, şirketleri SpaceX ve Tesla’dan haberlere yer verirken takipçileri ile de etkileşimde kalmayı ihmal etmiyor.

Son olarak Dogecoin’in kurucusu Billy Markus “Beyninizi buluta yükleyebilseydiniz ve kendinizin sanal bir versiyonuyla konuşabilseydiniz, arkadaş olur muydunuz?” diye sordu.
Musk’ın yanıtı ise “Yaptım bile” şeklinde oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.