Gaziantep karayolunda tır bariyerelere çarparak seyir halindeki aracın üzerine devrildi

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda direksiyon hakimiyeti kaybolan tır, bariyerlere çarptıktan sonra seyir halindeki otomobili altına aldı. Tır şoförünün hafif yaralandığı feci kazada otomobil sürücüsü yara olmadan kurtuldu.

Kaza, sabah saat 06.00 sıralarında Tarsus-Adana- Gaziantep otoyolu Pozantı yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, temizlik malzemesi yüklü 34 ECY 436 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen tır, direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak orta sağ şeritte seyir halinde olan plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobilin üzerine devrildi. 

Kaza, sabah saat 07.15 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu Pozantı yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, temizlik malzemesi yüklü V.Ç.'nin kullandığı 34 ECV 436 plakalı çekici ve buna bağlı 27 GE 054 plakalı tır, TAG otoyolu Üçtepeler mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce orta ayırıcıya daha sonra yolun emniyet şeridi ile birinci şeridine devrildi. Tır bu sırada Adana istikametinden Tarsus istikametine giden M.Y.Ö. idaresindeki 01 AEP 752 plakalı otomobili dorsenin altına aldı. Tır şoförünün hafif yaralı olarak atlattığı feci kazada otomobilin sürücü yara almadan kurtuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.