Son Dakika: Gaziantep'te İş Yerinde Silahlar Konuştu! Elektrik Mağazasında Taraflar Birbirlerine Kurşun Yağdırdı 3 Kişi Yaralandı!

Son Dakika: Gaziantep'te İş Yerinde Silahlar Konuştu! Elektrik Mağazasında Taraflar Birbirlerine Kurşun Yağdırdı 3 Kişi Yaralandı!
"Gaziantep’te bir iş yerinde iki grup arasında çıkan sözlü tartışmada silahlar konuştu. İş yerindeki 3 kişiyi silahla vurarak yaralayan kişileri yakalamak için polis çalışma başlattı."

Olay, merkez Şahinbey ilçesine bağlı Güneş Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre elektrik işiyle uğraşan bir mağazaya gelen bir grup mağaza sahibiyle tartışmaya başladı. Sözlü tartışma sırasında silahlarını çeken kişiler mağazadaki kişilerin üzerine kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan 21 yaşındaki İbrahim Halil K. ağır yaralanırken 2 kişi hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerini güvenlik çemberine alırken 1’i ağır 3 yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Silahlı kavganın ardından olay yerinden koşarak uzaklaşan zanlıları yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.