Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTU) 25 Sözleşmeli Personel Alıyor! KPSS 60 ve En az Lise

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTU) 25 Sözleşmeli Personel Alıyor! KPSS 60 ve En az Lise
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Farkı kadrolarda olmak üzere lise mezunu 25 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazetede Bayram sonrası yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ( GİBTU ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B olarak alım yapılacak olup adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır.

Mezuniyete Göre Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?


Lise Mezunu: 13 Destek Personeli, 1 Sıhhi tesisatçı, 1 Şoför, 1 Teknisyen,

Ön Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 3 Büro personeli, 1 Mühendis, 1 Tekniker,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?
Üniversite adaylardan genel ve özel şartlar arayacak. Buna göre Genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, alanına göre belirtilen kadrolarda eğitimini tamamlamış olmak ve KPSS Şartı aranacaktır.

Ayrıca adayların Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

KPSS Şartı Nedir?

Sözleşmeli personel alımları en az lise seviyesinde gerçekleştirilecek olup adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Eğitim Şartı Nedir?

Başvuru Süreci Ne Zaman Başlayacak?

İlan resmi gazetede yayımlandığı tarih itibari ile başvuru süreci başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Buna göre Başvurular 13 Temmuz 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 27 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı 3.Kat Beştepe Mah. 192090 Nolu Cad.6/1 27010 Şahinbey/GAZİANTEP adresine gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.