Gaziantepli Boşa Bekleme! Kurban Fiyatları Düşmeyecek! Kurbanlık fiyatlarında düşüş bekleyen vatandaşlar bayramın birinci gününe umut bağlamıştı! AMA FİYATLAR DÜŞMEDİ!

Gaziantepli Boşa Bekleme! Kurban Fiyatları Düşmeyecek! Kurbanlık fiyatlarında düşüş bekleyen vatandaşlar bayramın birinci gününe umut bağlamıştı! AMA FİYATLAR DÜŞMEDİ!
Kurbanlık fiyatlarında düşüş bekleyen vatandaşlar bayramın birinci gününe umut bağlamıştı. Ancak Bayramın birinci günü özellikle öğleden sonra kurban almak için pazarlara giden vatandaşlar fiyatlarda düşüş göremeyince elleri boş evlerine dönmek zorunda kaldı.

Kurban Bayramı nedeniyle kurban kesmek isteyen ancak yüksek kurban fiyatlarıyla karşılaşan vatandaşlar umudu bayramın birinci gününe bağlarken bugün kurban pazarlarına giden vatandaşlar hayal kırıklığıyla karşılaştı. Beklenen fiyat düşüşlerinin yaşanmadığı kurban fiyatlarında önceki yılların aksine bu yıl daha yüksek fiyatlarla karşılaşan vatandaşlar kurban kesme umutlarını bayramın diğer günlerine bağladı. Ancak kurban satıcıları fiyatların kesinlikle düşmeyeceğini, satılmayan kurbanların  bayram sonrası et balık kurumuna satılacağını ifade ederek “  Türkiye’de ciddi anlamda bir et sıkıntısı var. Bizler fiyatlarımızı düşüremeyiz. Yüksek maliyetlerle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızı düşük fiyatlara satmak istemiyoruz. Geçen yılların aksine kurban fiyatlarında bayram öncesi fiyatları uygulamaya devam edeceğiz. Bayram süresince satamadığımız kurbanları ise et balık kurumuna satmayı planlıyoruz” dediler.

Vatandaşlar kurban pazarlarından elleri boş döndü

Fiyatların düşüşünü bekleyen ve bayramın birinci günü özellikle öğleden sonra kurban pazarlarına giden vatandaşlar fiyatlarda düşüş olmadığını görünce elleri boş döndü. Geçen yıla oranla bu yıl kurban satışlarında da ciddi düşüşler yaşandığını ifade eden kurban satıcıları bunun nedenini ekonomik zorluklara bağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.