Gaziantep’te hangi firma her personeline 11.000 TL bayram harçlığı dağıtıp sevindirdi

Gaziantep’te hangi firma her personeline 11.000 TL bayram harçlığı dağıtıp sevindirdi
Trützschler’den personellerine 11.000 TL bayram ikramiyesi

Kurban Bayramı’da  Gaziantep’te merkez şubesi bulunan Trützschler Tekstil Makinaları personellerine Kurban Bayramı için 11 bin TL ödeme yaptı.
Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda personellerine 4.000 TL bayram harçlığı veren firma; ülkede yaşanan yüksek enflasyon oranları, her sektörde sürekli artan fiyatlar, alım gücünün yüksek olmasından dolayı Kurban Bayramı’nda da çalışan her personele 11 bin TL ikramiye verdi.

ŞİRKET MÜDÜRÜ WEBER'DEN AÇIKLAMA

Trützschler Tekstil Makinaları Türkiye Genel Müdürü Christoph Sebastian Weber yaptığı açıklamada; “Değerli Personelimiz, bizim bir aile olduğumuzu unutmayan Yönetim Kurulumuz tarafından, ülkede yaşanan yüksek enflasyon oranları, her sektörde sürekli artan fiyatlar, alım gücünün yüksek oranda artmasından dolayı siz değerli personelimizin mağduriyetini azaltmak adına Ramazan Bayramı’nda ödemiş olduğumuz 4.000 TL bayram harçlık ödemesini Kurban Bayramı’nda da 11.000 TL olarak yapmıştır.

Trützschler Tekstil Makinaları Şirketi  Emek Mahallesi 19062 Nolu  Sokak No:5/1 Şehitkamil/ Gaziantep’te faaliyet gösteriyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.