Gaziantepli Avukat Öldürüldü! Abdullah Türkoğlu dehşet saçtı: Gaziantepli Avukat Servet Bakırtaş ile Öznur Tufan’ı öldürdü!

Gaziantepli Avukat Öldürüldü! Abdullah Türkoğlu dehşet saçtı: Gaziantepli Avukat Servet Bakırtaş ile Öznur Tufan’ı öldürdü!
İstanbul'da silahla yaralama suçundan 5 yıl hapis yatıp tahliye olan Abdullah Türkoğlu, aynı olay nedeniyle kendisine tazminat davası açan Öznur Tufan ve avukatı Servet Bakırtaş'ı öldürdü.

Bakırköy’de bir kişi, yıllar önce ‘adam yaralama’ suçundan açılan tazminat davasının geri çekilmemesine öfkelenerek önce ofisindeki avukatı öldürdü. Öfkeli adam daha sonra kendisine dava açan 71 yaşındaki kadını da Büyükçekmece’de silahla vurarak öldürdü.Öldürülen avukat Servet Bakırtaş'ın Gaziantepli olduğu öğrenildi.

 İddiaya göre, Abdullah Türkoğlu (58) isimli şahıs yıllar önce Öznur Tufan (71) isimli kadının yeğenini silahla yaraladı. Ceza alan Türkoğlu, hapisten çıktıktan sonra kendisine tazminat davası da açıldığını öğrendi. Duruma kızan Türkoğlu davayı açan Tufan'ı ve avukatı Servet Bakırtaş'ı tehdit etti. Türkoğlu ardından silahıyla Bakırtaş'ın ofisini basarak, avukatı öldürdü.

SERVET BAKIRTAŞ KİMDİR


Avukat
 1962 Gaziantep doğumludur.
 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur.
 1985 yılından beri avukatlık mesleğini icra etmektedir.
1999 yılından beri otomotiv firmalarına hukuk ve yönetim danışmanlığı hizmeti vermektedir.
 İstanbul Ticaret Odası’na bağlı olarak otomotiv sektöründe bilirkişilik yapmaktadır.
 Şirketlere finansal yeniden yapılandırma (FYY) danışmanlığı yapmaktadır.
Otomotiv Sektörü, Şirketler Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Miras Hukuku, Aile Hukuku ve mal paylaşımı uzmanlık alanlarıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.